hyperx-ma-novy-usb-mikrofon-pro-streamery-model-quadcast-s
Novinka HyperX má nový USB mikrofon pro streamery, model QuadCast S

HyperX má nový USB mikrofon pro streamery, model QuadCast S

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 9. 2020 10:54

HyperX rozšiřuje nabídku o nový samostatný mikrofon QuadCast S, který by měl zajistit konzistentní a čistý přenos zvuku v průběhu streamů a videohovorů. Kromě toho je vybavený protiotřesovým zavěšením, vestavěným pop filtrem, RGB podsvícením a senzorem pro rychlé ztlumení poklepáním.

Reklama

QuadCast S má čtyři polární vzory snímání – stereo, všesměrový, kardioidní a obousměrný, aby měl vždy optimální zvuk v jakémkoliv prostředí. Okolní rušivé hluky odstraňuje pomocí vestavěného pop filtru. V balení naleznete stojánek s protivibračním závěsem a adaptér pro ramena uchycená na stůl. Mikrofon má ve spodní části snadno nastavitelnou citlivost záznamu a výstup na 3,5mm jack konektor pro přímý odposlech.

Oproti staršímu modelu QuadCast nová varianta s označením QuadCast S navíc přináší přesně to, co fanoušci značky chtěli – dynamické RGB efekty. To přidává další možnosti nastavení vzhledu pro doladění streamovacího koutku, pracovny nebo učebny.

HyperX má nový USB mikrofon pro streamery, model QuadCast S
i Zdroj: PCTuning.cz

Mikrofon QuadCast S funguje s většinou programů pro konference, volání nebo komunikaci a byl certifikovaný pro Discord and TeamSpeak. Přiložený adaptér (nahraditelný za stojánek) bude sedět na většinu ramen a stojánků díky 3/8 a 5/8 závitu, které jsou standardní pro audiotechniku po celém světě. QuadCast S je kompatibilní s počítači, konzolemi PS4 a MacBooky.

USB mikrofon HyperX QuadCast S bude dostupný za 4 699 Kč u vybraných prodejců a v HyperX online obchodu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama