geforce-game-ready-ovladace-prinaseji-podporu-reflex-do-call-of-duty-modern-warfare-a-call-of-duty-warzone
Novinka GeForce Game Ready ovladače přinášejí podporu Reflex do Call of Duty: Modern Warfare a Call of Duty: Warzone

GeForce Game Ready ovladače přinášejí podporu Reflex do Call of Duty: Modern Warfare a Call of Duty: Warzone

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 9. 2020 09:17

Populární tituly Call of Duty: Modern Warfare a Call of Duty: Warzone nabídnou nově hráčům lepší odezvu díky funkci Reflex. Jde o revoluční sadu GPU, monitorů s G-SYNC a softwarových technologií, což dovolí hráčům měřit a optimalizovat latenci systému. Při nižší latenci PC lépe reaguje na vstup myši, a právě to může v rychlém herním tempu znamenat rozdíl mezi vítězstvím a porážkou.

Reklama

Oba díly série Call of Duty se s podporou Reflex připojují k Fortnite a Valorant. Brzkou podporu už ale ohlásily také další tituly, mezi něž patří Apex Legends, Call of Duty: Black Ops Cold War, Cuisine Royale, Destiny 2, Enlisted, Kovaak 2.0 a Mordhau.

Nejnovější patche pro hry Control a Death Stranding přidávají podporu pro DLSS 8K Ultra Performance mód, který využívá na nový model AI vytrénovaný na super vysokém rozlišení a vytvořený na míru pro hraní v 8K.

Výsledkem je kvalita obrazu srovnatelná s nativním rozlišením dosažená renderováním pouze jedné devítiny pixelů. V podporovaných hrách tedy budou nyní dostupné 4 módy kvality DLSS - Quality, Balanced, Performance a Ultra Performance. Hráči díky tomu budou mít větší možnost volby.  

Mezi další tituly s ohlášenou podporou módu DLSS 8K Ultra Performance patří: Boundary, Bright Memory: Infinite, Justice, Minecraft s RTX Beta pro Windows 10, Ready or Not, Scavengers, Watch Dogs: Legion a Wolfenstein: Youngblood.

Ovladače GeForce Game Ready 456.55 WHQL stahujte odsud.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama