warp-charge-65-dobije-smartphony-oneplus-v-rekordnim-case
Novinka Warp Charge 65 dobije smartphony OnePlus v rekordním čase

Warp Charge 65 dobije smartphony OnePlus v rekordním čase

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 9. 2020 15:00

OnePlus oznámilo, že jeho ńové řešení nabíjení s názvem Warp Charge 65 bude debutovat s uvedením nové vlajkové lodi 8T. Technologie Warp Charge 65 nabije smartphone víc než dvakrát rychleji oproti svým předchůdcům, a 4 500mAh akumulátor 8T je tak možné plně dobít za 39 minut, 58 % kapacity pak dosáhne během pouhých 15 minut.

Reklama

Podle výrobce WarpCharge 65 využívá zdvojenou konfiguraci baterie, která umožňuje dvojnásobnou rychlost nabíjení oproti Warp Charge 30T. Díky tomu se obě části mohou současně nabíjet na více než 30 W a navíc se nezahřívají ani při používání telefonu.

OnePlus Warp Charge 65 adapter vykazuje vysokou kompatibilitu s dalšími zařízeními. Je vybavený duálním USB-C portem a podporuje všechny starší nabíjecí protokoly OnePlus. Zvládne až 45W PD nabíjení, takže umožňuje dobíjet i další zařízení jako notebooky nebo tablety.

Kromě již zabezpečeného čipového rámce přidal OnePlus do nabíječky a kabelu ještě další šifrovací čip a 12 teplotních senzorů do telefonu. Díky tomu je nabíjení zařízení OnePlus inteligentnější a efektivní v různých situacích.

Navíc OnePlus u modelu 8T využilo také nový systém rozptylu tepla, který udržuje nabíjecí teplotu na nízké úrovni. Všechny tyto funkce zajišťují, že technologie Warp Charge 65 je nejen rychlá, ale také bezpečná za všech okolností.

OnePlus 8T spolu s novou technologií Warp Charge 65 bude oficiálně uvedený na trh 14. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama