v-cesku-je-od-patku-dostupny-ohebny-samsung-galaxy-z-fold-2
Novinka V Česku je od pátku dostupný ohebný Samsung Galaxy Z Fold 2

V Česku je od pátku dostupný ohebný Samsung Galaxy Z Fold 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 9. 2020 13:00

Samsung začal v Česku oficiálně prodávat špičkový Galaxy Z Fold 2. Nástupce první skládačky jihokorejského výrobce se nadále otevírá hladce a přirozeně jako kniha a zavřít jej lze do zcela ploché a kompaktní podoby.

Reklama

Přední displej telefonu s technologií Infinity-O má úhlopříčku 6,2 palce, takže se na něm bez problémů dají číst e-maily, sledovat navigaci nebo dokonce i fotografie či filmy, aniž byste museli přístroj otevírat. Po otevření na vás čeká obří hlavní 120Hz displej s úhlopříčkou 7,6 palce, s tenoučkými rámečky a předním fotoaparátem bez výřezu.

Základem skládačky je čipset Snapdragon 865+, tedy vůbec to nejvýkonnější. K dispozici je také 12 GB operační paměti a 256GB/512GB úložiště bez možnosti dalšího rozšíření.Majitelé modelu Z Fold 2 se mohou těšit na baterii s kapacitou 4 500 mAh, kromě toho mobil nabízí i pořádnou sadu fotoaparátů.

Tři jsou vzadu – hlavní, širokoúhlý a teleobjektiv. Všechny nabízí rozlišení 12 Mpx. Selfie snímače mají rozlišení 10 Mpx. Kromě toho Samsung láká i na softwarové funkce Flex a App Continuity nebo optimalizované uživatelské rozhraní s aplikacemi.

Model Galaxy Z Fold 2 5G je dostupný v černé (Mystic Black) a bronzové (Mystic Bronze) barvě za 54 990 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama