nvidia-daruje-watchdogs-legion-k-novym-geforce-rtx-rady-30-zdarma
Novinka Nvidia daruje WatchDogs: Legion k novým GeForce RTX řady 30 zdarma!

Nvidia daruje WatchDogs: Legion k novým GeForce RTX řady 30 zdarma!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 9. 2020 11:45

Na podporovaných zařízeních (PC, Mac, Android, Shield TV) a na Chromebooku je nyní možné si prostřednictvím služby GeForce NOW zahrát novinku Marvel’s Avengers od Crystal Dynamics a Square Enix. Upozornila na to společnost Nvidia.

Reklama

Marvel’s Avengers jsou akční adventurou z pohledu třetí osoby, která kombinuje originální příběh se hrou pro jednoho hráče i kooperativním zážitkem. Online lze utvořit až čtyřčlenný tým Avengerů s mimořádnými schopnosti a hráči si mohou uzpůsobit rozrůstající se soupisku hrdinů.

Včerejším dnem také začaly prodeje GeForce RTX 3080 a k nákupu výrobce připravil dárek. Po omezenou dobu všichni, kteří si zakoupí GeForce RTX řady 30 nebo počítač s těmito kartami, získají digitální kopii PC verze Watch Dogs: Legion a předplatné cloudové herní služby GeForce NOW na jeden rok.

Poslední novinkou z dílen americké Nvidie je oznámení, které se týká online hry Fortnite. Hráči PC verze této střílečky si na RTX grafikách mohou od včerejška zapnout ray-tracované efekty a DLSS. V následujících týdnech se tato vylepšení ve Fortnite mají zpřístupnit také majitelům Founders členství ve službě GeForce NOW.

Nvidia daruje WatchDogs: Legion k novým GeForce RTX řady 30 zdarma!
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama