xbox-series-x-bude-levnejsi-nez-se-cekalo-zname-ceskou-cenu
Novinka Xbox Series X bude levnější, než se čekalo. Známe českou cenu

Xbox Series X bude levnější, než se čekalo. Známe českou cenu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 9. 2020 11:44 1

Společnost Microsoft potvrdila, že nová generace hraní uvidí světlo světa v listopadu, kdy bude zahájen celosvětový prodej konzolí Xbox Series X a Xbox Series S. Zároveň byla představena také partnerská spolupráce se studiem Electronic Arts (EA), v jejímž rámci se některé z nejlepších titulů EA objeví v rámci předplatných Xbox Game Pass Ultimate a Xbox Game Pass pro PC.

Reklama

Oficiální prodej obou nových herních systémů začne 10. listopadu. Levnější a menší novinka Xbox Series S začne na částce 7 999 Kč, zatímco výkonnější Xbox Series X bude mít cenu 12 999 Kč. To je celkem překvapení, vzhledem k tomu, že Xbox One X v době uvedení stál 13 490 korun. Předobjednávky nových konzolí začnou 22. září.

Díky spolupráci Microsoftu s Electronic Arts (EA) dostanou členové předplatných Xbox Game Pass Ultimate a Xbox Game Pass pro PC členství EA Play letos před Vánocemi bez jakýchkoli dalších poplatků.

To znamená, že předplatitelé členství Ultimate budou moct využívat EA Play na konzolích Xbox One, Xbox Series X a Xbox Series S a na počítačích s Windows 10. Předplatitelé členství Xbox Game Pass pro PC pak dostanou EA Play pro Windows 10.

EDIT: Microsoft uvedl, že cenu uvedl špatně a upřesnil ji na 13 499 Kč.

Xbox Series X bude levnější, než se čekalo. Známe českou cenu
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama