stojan-yenkee-yac-5300-umoznuje-nabijeni-az-tri-zarizeni-najednou
Novinka Stojan Yenkee YAC 5300 umožňuje nabíjení až tří zařízení najednou

Stojan Yenkee YAC 5300 umožňuje nabíjení až tří zařízení najednou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 9. 2020 11:00

Nabíjení klasickými drátovými nabíječkami ztrácí na popularitě. Trendem poslední doby je bezdrátovost, a proto značka příslušenství Yenkee přichází na trh s nabíjecí stanicí YAC 5300, která umožňuje nabíjení až tří zařízení najednou. Stanice se dodává v bílé barvě a umožňuje nabíjet bezdrátově o výkonu až 15 W.

Reklama

Časy, kdy uživatel několika různých zařízení musel složitě hledat patřičnou nabíječku k dané elektronice jsou dávno pryč. Nová nabíjecí stanice YAC 5300 umožňuje nabíjení až tří zařízení naráz. „To znamená, že majitel iPhonu, Apple Watch a AirPodů si může nabít všechnu tuto elektroniky na jedné nabíječce,“ upřesňuje Patrik Kočvara z Yenkee.

Na stojanu jsou totiž tři různá místa určená k nabíjení. První, které zabírá největší plochu, umožňuje bezdrátové nabíjení jakéhokoliv mobilního telefonu s certifikací Qi. Druhým je magnetická ploška pro Apple Watch a třetím je klasický Lightning konektor určený k dodání energie do Apple Airpods.

Rychlost nabíjení je rovněž důležitým parametrem. Rychlé drátové nabíječky se již stávají běžnou součástí balení nových mobilních telefonů. V případě bezdrátového nabíjení se však rychlost zdaleka nevyrovnává klasické variantě.

Stojan Yenkee YAC 5300 umožňuje nabíjení až tří zařízení najednou
i Zdroj: PCTuning.cz

„U nabíjecí stanice jsme se právě proto zaměřili i na celkový výkon nabíjení. K YAC 5300 je možné připojit adaptér s technologií QuickCharge 2.0, či dokonce 3.0, které dokáže poskytnout výkon až 15 W,“ dodává Kočvara. Samozřejmostí však je, aby telefon podporoval bezdrátové nabíjení o výkonu 15 W a více.

Nejčastěji nabíjíme svou elektroniku např. na nočním stolku či pracovním stole. Design je v tomto případě velmi důležitou složku. Stojan Yenkee se nabízí v bílé barvě s leštěným povrchem. Jeho minimalistický vzhled doplněný o nastavitelnou LED signalizaci vkusně doplní každý interiér.

Yenkee YAC 5300 má doporučenou cenu 999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama