lenovo-predstavilo-herni-notebook-legion-slim-7i-s-geforce-rtx
Novinka Lenovo představilo herní notebook Legion Slim 7i s GeForce RTX

Lenovo představilo herní notebook Legion Slim 7i s GeForce RTX

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 9. 2020 10:00

Kromě notebooku Yoga Slim 9i představila společnost Lenovo i jeden přenosný počítač pro ty, kteří chtějí hrát na cestách. Jedná se o model Legion Slim 7i, velmi lehký stroj s GeForce RTX, který je dostupný v kompaktní 15palcové verzi s mobilním procesorem až Intel Core i9 HK 10. generace.

Reklama

Počítač disponuje stejně jako jeho letošní sourozenci ze série Legion technologií Advanced Optimus, která umožňuje spravovat systémovou grafiku podle typu zátěže a prodlužuje tak výdrž baterie na maximum.

Hráči rozhodně ocení i vestavěnou technologii Max-Q Dynamic Boost, se kterou se automaticky aktivuje vyrovnání GPU a CPU v reálném čase, což dovoluje systému dynamicky přesouvat výkon z CPU do GPU během náročných aktivit jako hraní her. Automatický přesun se děje pouze tehdy, když je potřebný. Výsledkem je vyšší zobrazovací frekvence a pynulejší průběh hry.

Lenovo představilo herní notebook Legion Slim 7i s GeForce RTX
i Zdroj: PCTuning.cz

Vylepšením prošlo i inteligentní chlazení Legion Coldfront 2.0. S novými otvory nad klávesnicí je systém přívodu vzduchu o 31 procent vyšší, přičemž do CPU a GPU proudí o 115 procent více vzduchu než v předchozích generacích. Slim 7i nabízí úložiště až 2 TB M.2 NVMe PCle SSD (RAID 0) a operační paměť až 32 GB (3 200 MHz DDR4). Při tloušťce 17,9 mm váží pouhých 1,86 kilogramu s výdrží na baterii až 7,75 hodiny.

15palcový Lenovo Legion Slim 7i začíná na ceně 35 080 Kč s DPH s dostupností od listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama