tohle-musite-videt-ukazka-doom-eternal-na-geforce-rtx-3080
Novinka Tohle musíte vidět! Ukázka DOOM Eternal na GeForce RTX 3080

Tohle musíte vidět! Ukázka DOOM Eternal na GeForce RTX 3080

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 9. 2020 19:00 18

Na YouTube kanále společnosti Nvidia je k dispozici nové video zachycující záběry z DOOM Eternal hraný ve 4K na GeForce RTX 3080. Je v něm zobrazen počet snímků za sekundu a obsahuje také krátké porovnání proti GeForce RTX 2080 Ti. Tím však vyčet novinek kalifornského výrobce zdaleka nekončí.

Reklama

Během uvedení GeForce RTX řady 30 byl také představen časově omezený balíček Watch Dogs: Legion a ročního předplatného služby GeForce NOW. Jeho start je naplánován s dostupností první z grafik nové generace na trhu, tedy 17. září. Při nákupu nové GeForce RTX řady 30 nebo PC sestavy u vybraných partnerů zákazníci obdrží digitální kopii PC verze Watch Dogs: Legion a roční předplatné Founders do služby GeForce NOW. Díky tomu bude možné hrát PC tituly se skvělou grafikou doma i na cestách napříč mnoha zařízeními.

Také tento týden jsou v rámci programu Game Ready na GeForce NOW představeny nové hry. Je jich celkem šest a mezi nejvýraznější patří právě uvedené strategie Crusader Kings III a Iron Harvest. První potěší milivníky žánru „grand strategy“, druhá je real-time strategie z alternativních 20. let minulého století. Pozornosti by neměl ujít také závodní simulátor WRC 9 FIA World Rally Championship a dostupný je také titul Into The Breach od Subset Games, který bude zdarma v rámci pravidelné akce na Epic Games Store.

Novinky na GeForce NOW:

  • Crusader Kings III
  • Iron Harvest 
  • WRC 9 FIA World Rally Championship 
  • Gunfire Reborn
  • The Settlers 7: History Edition (Uplay)
  • Guild Wars: Game of the Year

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama