sluchatka-sennheiser-cx-400bt-nabidnou-dlouhou-vydrz-a-kvalitni-zvuk
Novinka Sluchátka Sennheiser CX 400BT nabídnou dlouhou výdrž a kvalitní zvuk

Sluchátka Sennheiser CX 400BT nabídnou dlouhou výdrž a kvalitní zvuk

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 8. 2020 23:59

Společnost Sennheiser představila nový přírůstek do portfolia plně bezdrátových sluchátek jménem CX 400BT. Zákazníci se mohou těšit např. na 7mm měniče, známé z vlajkového modelu výrobce Momentum True Wireless 2, s jejich pomocí dokáže novinka reprodukovat frekvence v rozsahu 5 Hz až 21 kHz.  

Reklama

Sluchátka CX 400BT se mohou pochlubit nejen velmi dobrým zvukem, ale také propracovanou ergonomií a velkou výdrží na jedno nabití. Přímo v maličkém těle sluchátek, jehož hmotnost se zastavila na hodnotě 6 gramů, se ukrývá celých 7 hodin poslechu a energie na dalších 13 hodin naleznou zákazníci v ochranném nabíjecím pouzdru. Kompaktní rozměry navíc usnadňují usazení v uchu a díky přibaleným silikonovým nástavcům v několika velikostech sluchátka poskytují i dobrou pasivní izolaci od okolního hluku. Potěší i schopnost propojení s více Bluetooth zařízeními a možnost jejich správy prostřednictvím aplikace Sennheiser Smart Control.

Bezproblémový přenos signálu zajišťuje Bluetooth ve verzi 5.1 a nechybí ani podpora kodeků SBC, AAC a aptX. Na své si tak přijdou uživatelé systémů Android i iOS. Ti ocení i přítomnost mikrofonů s technologií beamforming, která zajistí bezproblémovou komunikaci při použití handsfree i při zadávání příkazů hlasovým asistentům. Cena a dostupnost

Sluchátka Sennheiser CX 400BT budou dostupná v průběhu září u vybraných partnerů za cenu 5 400 Kč v černé či bílé barvě.

Sluchátka Sennheiser CX 400BT nabídnou dlouhou výdrž a kvalitní zvuk
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama