novy-lte-router-archer-mr600-s-podporou-lte-cat-6-a-onemesh-je-v-prodeji
Novinka Nový LTE router Archer MR600 s podporou LTE Cat 6 a OneMesh je v prodeji

Nový LTE router Archer MR600 s podporou LTE Cat 6 a OneMesh je v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 8. 2020 15:35

Do prodeje míří nový bezdrátový dvoupásmový gigabitový router Archer MR600, který nabízí podporu standardu AC1200 (802.11ac), a také jako vůbec první router od TP-Linku podporuje 4G+ Cat 6 pro navýšenou rychlost přenosu dat (do 300 Mbit/s).

Reklama

Mobilní router podporuje technologii 4G+ Cat 6 s funkcí Carrier Aggregation (agregace operátorů), což znamená, že si i „pouhým“ připojením přes vloženou SIM kartu zasurfujete rychlostí navýšenou až na zmíněných 300 Mbit/s.

Díky plně gigabitovým ethernetovým portům pak můžete využít připojení pro kabelová zařízení náročnější na data, ke kterým se řadí například chytré televize, herní konzole, NAS úložiště a další. Podpora moderních technologií slibuje možnost vytvoření stabilní Wi-Fi sítě všude tam, kde ji potřebujete – stačí do příslušného portu připojit microSIM kartu.

Router TP-Link Archer MR600 dokáže sdílet připojení až pro 64 různých koncových zařízení současně. I když v takovém případě přirozeně není možné zajistit „4K pro všechny“. Stabilitu připojení zajišťuje podpora meshového řešení TP-Linku s názvem OneMesh, které umožňuje vytvoření Wi-Fi sítě pro celý pokrývaný prostor.

A nakonec nesmíme zapomenout ani na už standardní možnost jednoduchého nastavení a správy pomocí mobilní aplikace Tether, která je zdarma k dispozici v češtině i slovenštině pro platformy Android a iOS.

Doporučená cena routeru Archer MR600 je stanovena na 4 890 Kč s DPH.

Nový LTE router Archer MR600 s podporou LTE Cat 6 a OneMesh je v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama