huawei-zitra-nabidne-smartphone-nebo-hodinky-za-korunu
Novinka Huawei zítra nabídne smartphone nebo hodinky za korunu

Huawei zítra nabídne smartphone nebo hodinky za korunu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 8. 2020 10:00

Společnost Huawei připravila speciální prodejní akci, ve které na omezenou dobu nabídne řadu produktů za výrazně nižší cenu. Mobilní telefon Y6s tak pořídíte místo obvyklých čtyř tisíc za pouhou jednu korunu (1 Kč včetně dopravy). V nabídce jsou však i notebooky, chytré hodinky, sluchátka a další.

Reklama

Ve čtvrtek 27. 8. vypukne na e-shopu společnosti Huawei akce plná slev. A ne malých! Přesně v osm hodin ráno si budou moci první zájemci koupit například Matebook D14  za 10 999 Kč. Běžná cena na internetu je přitom 14 000 Kč. Za necelých deset tisíc (9 999 Kč) pak bude k dostání model Matebook D 15.

V nabídce je však i celá řada dalších výrobků od sluchátek až po tablety. Na finální nejnižší cenu se vždy dostanete stažením příslušného slevového kuponu. Kompletní nabídku najdete zde. Každý zájemce si smí zakoupit maximálně dva kusy od každého výrobku.

 Huawei zítra nabídne smartphone nebo hodinky za korunu
i Zdroj: PCTuning.cz

Večer, ve 20:00, téhož dne, začne prodej telefonů Huawei Y6s. Firma je nabídne za pouhou jednu korunu (1 Kč včetně dopravy). Aktuální internetová cena je přitom cca 3 900 kč. O dvě hodiny později, ve 22:00, startuje prodej chytrých hodinek Watch GT opět za 1 Kč včetně dopravy, kterou hradí Huawei. Nákup je v obou případech limitován jedním kusem na osobu a není pro něj nutné využít žádný slevový kupón.

 Huawei zítra nabídne smartphone nebo hodinky za korunu
i Zdroj: PCTuning.cz

Protože lze předpokládat o vybrané výrobky velký zájem, doporučujeme si dopředu na e-shopu Huawei vytvořit účet. Přihlášení je totiž podmínkou, abyste mohli nákup uskutečnit. Počet kusů všech nabízených výrobků je omezený, takže platí pravidlo „kdo dřív přijde, odchází spokojen“. Zatímco například notebooků bude k dispozici vždy 50 kusů, mobilních telefonů jen 15 a hodinky se dostanou na prvních 20 zájemců. Akce končí ve 23:59.

V den, kdy se akce koná, tedy 27. srpna od 8:00 do 23:59, se mohou všichni registrovaní uživatelé zúčastnit šťastného losování a mají šanci vyhrát jeden Mate Xs. Pro tyto účely je k dispozici pouze jeden Mate Xs.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama