logitech-g-predstavuje-herni-vybaveni-v-pestrych-barvach
Novinka Logitech G představuje herní vybavení v pestrých barvách

Logitech G představuje herní vybavení v pestrých barvách

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 8. 2020 14:52

Logitech G uvádí novou kolekci herních zařízení. Základem nové série je bezdrátový headset 733 LIGHTSPEED. Tato plně vybavená herní sluchátka s mikrofonem jsou k dispozici ve čtyřech barevných odstínech. Součástí řady jsou také herní myši G203 a G305 a herní klávesnice G915 TKL bez numerického bloku.

Reklama

U herního vybavení i jeho obalů převládaly dříve šedé, bílé a černé barvy. Se stále větším počtem a rozmanitějším složením členů herní komunity se hry i vybavení víc přizpůsobují jejich potřebám, mezi něž patří i snaha o zviditelnění.

Nový bezdrátový headset G733 je dostupný v bílé, modré, světle fialové a černé barvě, váží pouhých 278 gramů a má výměnný barevný náhlavní popruh. Je vybaven také měkkými dvouvrstvými náušníky z paměťové pěny, která se přizpůsobí tvaru hlavy.

K dispozici je i doplňková kolekce barevně sladěných náhlavních popruhů a sada zábavných, různě tvarovaných krytů mikrofonu, která je kompatibilní se všemi headsety Logitech G.

Logitech G představuje herní vybavení v pestrých barvách
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě sluchátek G733 si mohou hráči vybrat černou nebo bílou verzi bezdrátové mechanické herní klávesnice Logitech G915 TKL a černou, bílou, modrou nebo světle fialovou verzi herní myši Logitech G203 a bezdrátové herní myši Logitech G305.

Logitech G představuje herní vybavení v pestrých barvách
i Zdroj: PCTuning.cz

Cena a dostupnost

Bezdrátový headset Logitech G733 LIGHTSPEED se bude prodávat za doporučenou cenu 4 129 Kč. Náhlavní popruhy, které jsou k dispozici v pěti variantách, mají mít cenu 220 Kč za kus a sada pěti zábavných krytů mikrofonu 220 Kč.

Herní klávesnice G915 TKL bude stát 6 499 Kč, myš Logitech G305 se bude prodávat za 1 659 a herní myš Logitech G203 LIGHTSPEED za 1 109 Kč. Všechny produkty by měly být dostupné v září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama