nvidia-prinasi-sluzbu-geforce-now-na-chromebooky
Novinka Nvidia přináší službu GeForce NOW na Chromebooky

Nvidia přináší službu GeForce NOW na Chromebooky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 8. 2020 10:00

K milionům PC, Maců, handheldu Shield a zařízení s Androidem se s podporou GeForce NOW přidávají nově také Chromebooky. Podpora služby na systému Googlu je dostupná zatím v beta verzi.

Reklama

Začít je jednoduché, stačí zamířit na play.geforcenow.com a zaregistrovat svůj účet. Při zakládání účtu nového lze zvolit mezi plánem Founders nebo Free. K tomu je po omezenou dobu možné za 695 Kč upgradovat na šestiměsíční členství Founders kombinované se speciální Hyper Scape nabídkou zahrnující token předplatného Battle Pass první sezóny Hyper Scape a exkluzivní balíček obsahu do hry. Celková hodnota balíčku je přes 1 500 Kč.

Srdcem GeForce NOW jsou PC hry a společnost Nvidia se snaží do streamovací služby přinášet funkce, na které jsou hráči zvyklí právě z počítačů. První z nich je Steam Game Sync pro snadnou synchronizaci knihovny z populárního obchodu. I když byla tato možnost spuštěna teprve nedávno, získala si rychle oblibu hráčů na PC a Macu. A majitelům Chromebooků bude zpřístupněna brzy.

Nvidia přináší službu GeForce NOW na Chromebooky
i Zdroj: PCTuning.cz

Během několika posledních měsíců byly také představeny dvě oblíbené funkce známé z GeForce Experience. Funkce Highlights poskytuje automatické nahrávání videa, takže je možné snadno sdílet nejlepší herní okamžiky. Freestyle poskytuje hráčům možnost přizpůsobit vzhled her. V nadcházejících týdnech přibude podpora pro Ansel – virtuální „fotoaparát“ přímo ve hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama