nove-hodinky-od-huawei-budou-vypadat-jako-apple-watch
Apple Novinka Nové hodinky od Huawei budou vypadat jako Apple Watch

Nové hodinky od Huawei budou vypadat jako Apple Watch

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 8. 2020 15:00 1

Známý tipér @Sudhansu1414 upozornil na to, že společnost Huawei chystá kromě vlajkové řady Mate 40 také nové fitness hodinky s označením Watch Fit. Zaujmout mají nejen slušnou výbavou, ale i atraktivní cenou, jak prozradil náš zdroj, který má ke společnosti Huawei velmi blízko.

Reklama

Huawei Watch Fit mají dorazit s AMOLED displejem obdélníkového tvaru s rozlišení 456 × 280 pixelů a úhlopříčkou 1,46 palce. Design bude podobný Apple Watch a odlišovat se od zabehnutého designu série Watch GT.

Obrazovka bude zároveň podporovat automatickou regulaci jasu, což napomůže lepší výdrži na baterii. Nové hodinky od Huawei bychom měli nabíjet jednou za deset až čtrnáct dní. V jejích výbavě nemá chybět GPS, kontinuální snímání srdeční činnosti, schopnost monitorovat spánek i sportovní aktivity, mikrofon pro uskutečnování hovorů nebo funkce SpO2, která má za úkol sledovat hladiny saturace kyslíkem v krevním řečišti. ¨

Huawei Watch Fit by měly stát 119 eur, tedy něco málo přes tři tisíce korun. K jejich oficiálnímu uvedení dojde v září, nejspíše na veletrhu IFA 2020.

Nové hodinky od Huawei budou vypadat jako Apple Watch
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama