geforce-now-nabizi-limitovany-hyper-scape-balicek
Novinka GeForce NOW nabízí limitovaný Hyper Scape balíček

GeForce NOW nabízí limitovaný Hyper Scape balíček

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 8. 2020 09:00

Hyper Scape, futuristické free-to-play battle royale od společnosti Ubisoft, zahajuje první sezónu. GeForce NOW je u toho a svým členům nabídne souboje v ulicích futuristického velkoměsta Neo Arcadia. Majitelé bezplatného i Founders členství mohou okamžitě naskočit do hry na PC, Macu, Shield TV a zařízeních s OS Android.

Reklama

Neo Arcadia je virtuální město význačné svou vertikální členitostí, boje probíhají v jeho ulicích, interiérech i na střechách domů. Hráči unikají před Rozkladem, který postupně ničí městské čtvrti a zároveň se musí přizpůsobit náhodným změnám v mechanikách hry. Poslední přeživší získá Korunu pro vítěze.

Noví i stávající členové GeForce NOW mohou po omezenou dobu zakoupit členství na 6 měsíců, které obsahuje Season One Battle Token a exkluzivní obsah do hry. Cena balíčku je 695 Kč (jeho obsah má hodnotu přibližně 1 546 Kč).

Obsah balíčku:

  • Season One Battle Pass Token
  • Exclusive Adi Volta Champion Skin (Rare)
  • Exclusive Volta Drop Pod (Rare)
  • Citric Dragonfly Weapon Skin (Rare)
  • Boxer Shuffle Emote (Epic)

Stávající majitelé Founders účtu mohou balíček zkombinovat s již existujícím členstvím, bude tedy zachována cena 139 Kč na celkem 12 měsíců a k tomu přidají 6 měsíců členství z balíčku. Limitovanou nabídku lze získat na GeForce NOW.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama