world-of-warcraft-ma-novy-neoficialni-3d-trailer-vytvoril-ho-cech
Novinka World of Warcraft má nový neoficiální 3D trailer. Vytvořil ho Čech

World of Warcraft má nový neoficiální 3D trailer. Vytvořil ho Čech

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 8. 2020 13:00

Fanouškovská komunita kultovní online hry World of Warcraft (WoW) od amerického studia Blizzard Entertainment se dočkala dalšího neoficiálního 3D traileru. Jeho autorem je Čech Radim Zeifart, který je jedním z členů týmu pražské kreativní produkce NICE!, ve které má na starosti reklamní vizuální efekty (VFX), 3D animace a CGI, a ve volném čase se jako fanoušek WoW zabývá právě tvorbou neoficiálních 3D trailerů na WoW.

Reklama

„World of Warcraft je jedna z nejúspěšnějších online her na světě a i já jsem kdysi propadl jejímu kouzlu. Po létech hraní, jsem začal experimentovat s různými programy, které umožňovaly extrahovat 3D modely přímo ze hry a používat je na tvorbu videí. Od té chvíle uplynulo 11 let a za tu dobu jsem vytvořil mnoho trailerů a s každým jsem zlepšoval svoje metody a učil se novým věcem,“ řekl k premiéře Zeifart.

Dá se očekávat, že minimálně v herní komunitě WoW po celém světě jde o velkou fanouškovskou událost, tak jako v případě Radimových předchozích trailerů a zejména zatím nejúspěšnějšího youtube videa Naxxramas Trailer 2017, které během 3 dnů od vydání nasbíralo přes 630 tisíc zhlédnutí a k dnešnímu dni má na svém kontě již přes 3,4 milionu zhlédnutí a tisíce pochvalných komentářů od fanoušků WoW z celého světa.

V „amatérských“ podmínkách se tak Radimovi podařilo vytvořit unikátní video, které je kvalitativně možná i lepší než 3D trailery od samotné společnosti Blizzard Entertainment a jejího profesionálního týmu se stamilionovými rozpočty. Na nový trailer se podívejte níže:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama