na-cesky-trh-prichazeji-all-in-one-pocitace-hp-pavilion-24-a-pavilion-27
Novinka Na český trh přicházejí all-in-one počítače HP Pavilion 24 a Pavilion 27

Na český trh přicházejí all-in-one počítače HP Pavilion 24 a Pavilion 27

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 8. 2020 10:00

Na tuzemském trhu se začínají prodávat nové all-in-one počítače Pavilion 24 a Pavilion 27 od Hewlett-Packard. Výrobce o nich tvrdí, že byly vytvořeny s ohledem na práci z domova, takže mají pěkný moderní design, díky kterému zapadnou do každé domácnosti.

Reklama

Jedná se o první Pavilion all-in-one počítače s nabíjecími podložkami Wireless Qi zabudovanými do stojanu. Ten mimochodem umožňuje displeje různě naklánět. Výkon počítačů zajišťují procesory Intel Core i7 10. generace, nebo AMD Ryzen 7 s výkonnou diskrétní grafickou kartou (volitelně až GeForce GTX 1650). K dispozici je 8 GB operační paměti (DDR4) a 512GB/1TB M.2 PCIe NVMe SSD.

Displej u menšího Pavilionu 24 je Full HD, nabízí tedy rozlišení 1 920 × 1 080 px. U 27palcového modelu se zákazníci mohou těšit na 4K panel s podporou HDR 400. Díky certifikaci TÜV je zaručeno, že tento displej vyzařuje méně škodlivého modrého světla a je zredukováno blikání obrazovky, což zvyšuje pohodlí.

Stále běžnější videohovory zpříjemňuje pětimegapixelová kamera, umožňující videochaty s týmem, spolužáky, rodinou či přáteli. Stejně si také vychutnáte bohatší zvuk ze dvou reproduktorů, na míru přizpůsobených odborníky ze společnosti Bang & Olufsen. A na výběr je i slušné množství portů, včetně nezbytného USB 3.1 na boku a USB 3.1 typu C a HDMI v zadní části.

Dostupnost:

HP Pavilion 24 je v České republice v prodeji za ceny od 21 990 Kč, zatímco HP Pavilion 27 koupíte od 29 990 Kč.

Na český trh přicházejí all-in-one počítače HP Pavilion 24 a Pavilion 27
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama