chystany-huawei-mate-40-pro-bude-mit-stereo-reproduktory
Novinka Chystaný Huawei Mate 40 Pro bude mít stereo reproduktory

Chystaný Huawei Mate 40 Pro bude mít stereo reproduktory

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 7. 2020 18:00 2

Premiéra nového top modelu Huaweie se nezadržitelně blíží. Aktuálně unikly informace o tom, že telefon na tom bude skvěle nejen po stránce fotografické výbavy a výkonného hardwaru, ale i v oblasti audio schopností. Nabídnout má totiž dokonalé vyladěné stereo reproduktory.

Reklama

V rytmu stereo zvuku

Informace pochází od jednoho spolehlivého informátora, který již v minulosti prokázal, že má v dodavatelském řetězci Huawei skvělé kontakty. Výrobce by měl vsadit na podobné řešení jako v modelu Mate 20 X, který i přes svůj věk stále patří k nejlépe hrajícím telefonům na trhu, jak dokazuje žebříček DxOMark.

Hlavní reproduktor v novém Mate se bude nacházet na spodní hraně, jako sekundární pak poslouží druhý umístěný v horní části rámečku. Huawei by měl rodinu modelů Mate 40 představit v průběhu září, jak uvádí některé zdroje. Nový procesor Kirin 1000, který bude část modelů Mate 40 (těch nejvyšších) pohánět, ukáže Huawei možná ještě dříve. V úvahu připadá např. veletrh IFA v Berlíně nebo samostatná online akce. 

 Chystaný Huawei Mate 40 Pro bude mít stereo reproduktory
i Zdroj: PCTuning.cz

5nm procesor Kirin 1000

Kromě čipové sady Kirin 1000 s kódovým označením Baltimore, která má být na linkách TSMC vyráběna 5nm procesem, bude velkým trumfem Mate 40 Pro fotoaparát, který má využívat technologie čoček FreeForm. Čočky s volným tvarem přinesou nevídanou kvalitu ultraširokoúhlých fotoaparátů a vylepší kvalitu záznamu ve zhoršených světelných podmínkách.

Nový etalon smartphonů?

Podzimní top modely Huaweie ze série Mate jsou každoročně velice očekávanými novinkami, ovšem stejně jako loni i letos bude jejich pozice oslabená. Model Mate 40 Pro každopádně i přes absenci aplikací Googlu jistě předvede novou úroveň mobilní fotografie a zřejmě i redefinuje pojem superphone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama