epic-games-store-spustil-rozdavani-gta-v-zdarma-a-sestrelil-si-obchod-na-nekolik-hodin
Novinka Epic Games Store spustil rozdávání GTA V zdarma… a sestřelil si obchod na několik hodin

Epic Games Store spustil rozdávání GTA V zdarma… a sestřelil si obchod na několik hodin

Adam Vágner

Adam Vágner

15. 5. 2020 17:25 12

Epic Games Store v aktuální akci rozdává GTA V zdarma. Jestli jej ještě nemáte, zbývá vám něco přes pět dní…  

Reklama

Společnost Epic Games se rozhodla dostat se se svým Epic Games Store do širokého povědomí a počítačů hráčů tím, že bude pravidelně rozdávat hry zdarma. Většinou šlo o méně známé, ale dobře hodnocené tituly anebo menší hříčky, občas se objevila i nějaká starší větší hra. Nedávno celkem překvapilo, když se mezi dárky zdarma objevil ještě zánovní Kingdom Come: Deliverance a častěji se začaly objevovat i další áčkové hry jako Watch Dogs anebo Just Cause 4.

Obvykle jste se na Epic Games Store předem dozvěděli, na jakou hru zdarma se máte zastavit za týden. Ale marketing přitvrzuje. V minulém týdnu už lákali jen na „záhadnou hru“. a pár hodin před jejím odtajněním v tweetu uniklo, že by mělo jít o staré, ale stále velmi populární Grand Theft Auto V

Jestli se v Epic Games snažili testovat stabilitu svých serverů, tak zkouškou neprošly. Po oficiálním odtajnění a spuštění akce obchod neustál nájezd natěšených hráčů a byl mimo provoz několik hodin.

GTA V dostanete ve verzi Premium s bonusem jeden milion (herních) dolarů, který dostanete během 7-10 dní po vytvoření své postavy. Předplatitelé Twitch Prime pak dostanou po prolinkování svého účtu s Rockstar Social Club další bonusy. A další bonus 500 tisíc dolarů dostane každý, kdo si v průběhu května zahraje GTA Online.

Epic Games Store spustil rozdávání GTA V zdarma… a sestřelil si obchod na několik hodin
i Zdroj: PCTuning.cz

Jedna méně příjemná podmínka, abyste mohli GTA V dostat zdarma, je mít v účtu na Epic Games aktivní dvoufaktorové ověřování (někdo by to asi nazval lepší zabezpečení proti krádeži, ale mě dost otravuje, když musím třeba v elektronickém bankovnictví během deseti minut třikrát opisovat kód z SMS, aby měli jistotu, že jsem to i podruhé a potřetí pořád já). Ale Epic Games se spokojí i s „anonymním“ e-mailem, takže svůj telefon jim sice pro tento účel dát můžete, ale nemusíte. Včera, když se web zotavoval z „útoku“, mi to myslím prošlo i bez toho ověření. A samozřejmě se to neobejde bez další registrace do „Social Clubu“ vydavatele Rockstar.

Hra bude k dispozici do 21. května do 11:00 hodin ET, ale nenechávejte to na poslední chvíli. Já si pak obvykle vzpomenu až po termínu. A nikdy nevíte, kdy Epic Games Store zase sletí…

Epic Games Store spustil rozdávání GTA V zdarma… a sestřelil si obchod na několik hodin
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama