tydenni-prehled-recenzi-a-megatestu
Novinka Týdenní přehled recenzí a megatestů

Týdenní přehled recenzí a megatestů

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

24. 12. 2005 00:00 3

Celý týden se nesl v duchu posledních příprav na Vánoce. Myšlenky na tuning šly na druhou kolej a každý z nás si určitě neodpustil oprášit ovladač od televize a podívat se na nějaký předvánoční film. Co by ale mohlo být pod oním stromkem?

Reklama

 

Jste-li amatéry v oblasti počítačového průmyslu a plánujete si postavit vlastního miláčka(rozuměj, počítač), měli byste shlédnout extremetech. V jeho recenzi se v deseti bodech dozvíte, na co byste neradi zapomněli.

Stále velmi populární vypalovací program Nero je tu už ve své sedmé verzi. Plánujete-li jeho zakoupení, je dobré si o něm nejdříve něco přečíst.

K pořádnému vyladění počítače je potřeba i slušný procesor. Koupený procesor však v sobě skýtá velké možnosti. Jaké jsou u dvoujádrového procesoru od Athlonu zkoumal server anandtech.

Pokud investujete do počítače, žádnou komponentu nesmíte zanedbat. Obzvláště my, pro které je PC srdcová záležitost. Rojakpot přináší recenzi větráku Jetard 3D.

Vstupujete do obchodu a vycházíte minimálně po třech hodinách s tupým úsměvem ve tváři? Neustále něco porovnáváte a to vybírání Vás prostě baví? Behardware je tu s testem 25 větráků.

Již druhý díl o ochranách na CD přináší server virtual-hideout. Nedivte se, že narazíte často na slůvko StarForce:).

Avivo, avivo, avivo. Co to ale přesně znamená? Bit-tech si připravil krátké "povídání" o tomto záludném termínu.

Pokud se vždycky snažíte pochopit podstatu věci, je tu pro Vás hardwaresecrets. Článek s názvem What is High Definition Audio netřeba překládat.

Jaké by to bylo, kdybyste byli na "Tech-Day 2005"? Zprávu z něj Vám podá server vr-zone.

Pozn.: Za mě a za celou redakci přeji všem šťastné a veselé prožití Vánočních svátků:).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama