zacinaji-oslavy-10-vyroci-online-mmo-strilecky-world-of-tanks
Novinka Začínají oslavy 10. výročí online MMO střílečky World of Tanks

Začínají oslavy 10. výročí online MMO střílečky World of Tanks

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 4. 2020 10:00 1

Po deseti letech lítých tankových bitev, po dekádě neuvěřitelné zábavy a pečlivého a neustálého vývoje, společnost Wargaming oznamuje, že zahajuje oficiální oslavy 10. výročí od vzniku World of Tanks. V následujících čtyřech měsících se ve hře uskuteční celá řada speciálních eventů a aktivit, které nabídnou celou řadu překvapení. Oslavy pak vyvrcholí srpnovým eventem.

Reklama

Od svého vzniku před 10 lety připravili a vydali tvůrci World of Tanks tisíce vylepšení, rozpoutali stovky speciálních eventů, přidali do hry 11 národů a na 600 bojových vozidel. I díky této péči hra získala celosvětově přes 160 milionů registrovaných hráčů. Díky podpoře hráčské komunity byla hra uznána i jinými způsoby: získala 4 výhry v Golden Joystick a připsala si Guinnessův světový rekord pro nejvíc hráčů současně přihlášených k MMO serveru.

Jubilejní desáté výročí se bude skládat z pěti tematických Aktů, které samozřejmě začnou I. aktem. Akty samotné se budou skládat z aktivní fáze a chvíle oddechu. Aktivní fáze potrvají jeden týden, během kterého se hráči budou moci zúčasnit speciálních časových anomálií. Po dokončení aktivní fáze přijde na řadu chvíle oddechu. V závislosti na daném Aktu bude odpočinek trvat asi 20 dní.

Ti z vás, kteří hrají World of Tanks od roku 2016 nebo dokonce déle, si jistě budou pamatovat obecný chat. Tehdy bylo možné během náhodných bitev komunikovat nejen se spojenci, ale také s nepřátelskými hráči. Na počest 10. výročí hry se tento nostalgický prvek do World of Tanks na týden vrací. Obecný chat bude dostupný od 22. dubna (od 08:30) do 29. dubna (do 05:00). První Akt se rozjede dnes v 16:00 a potrvá až do 18. května (do 16:00).

Hráči budou mít také možnost soupeřit o ceny a vydělávat výherní mince, které si mohou vyměnit za cenné předměty a exkluzivní úpravy ve speciálním výročním obchodě ve hře. Ceny za dokončení pěti aktů budou zahrnovat položky, jako je například ohromující 3D pro legendární T30 – legendární amsrický tank destroyer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama