limitovana-edice-headsetu-steelseries-s-motivy-hry-cyberpunk-2077
Novinka Limitovaná edice headsetů SteelSeries s motivy hry Cyberpunk 2077

Limitovaná edice headsetů SteelSeries s motivy hry Cyberpunk 2077

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 4. 2020 21:40

Výrobce herních periferií SteelSeries představuje nové headsety inspirované světem hry Cyberpunk 2077, které jsou navržené ve spolupráci s vývojáři ze studia CD Projekt Red. V limitované edici jsou k dispozici modely Arctis 1 Wireless for Xbox Johnny Silverhand Edition, Arctis 1 Wireless Netrunner Edition a tři sady příslušenství k řadě Arctis Pro s motivy hlavních uskupení v Night City – Arasaka, Militech a Kang Tao.

Reklama

Arctis 1 Wireless pro Xbox Johnny Silverhand Edition

Oficiální headset hry Cyberpunk 2077 byl navržen podle nejslavnějšího rockerboye a jeho ikonické robotické ruky. Johnny Silverhand Edition je unikátní podobou nového produktu určeného pro konzoli Xbox – SteelSeries Arctis 1 Wireless for Xbox.

Bezdrátový headset nabízí stejnou konektivitu přes USB-C jako původní model Arctis 1 Wireless, nicméně nový adaptér umožňuje snadno přepnout mezi připojení k Xbox One a dalšími zařízeními. Využívá vlastní ověřenou bezdrátovou 2,4GHz síť s velmi nízkou latencí a je kompatibilní s platformami Xbox, PC, Switch a Android. Měniče jsou identické s těmi použitými v headsetu Arctis 9 a hráči se mohou těšit i na odnímatelný ClearCast mikrofon.

SteelSeries Arctis 1 Wireless for Xbox Johnny Silverhand Edition je k dispozici v limitované edici prostřednictvím webu steelseries.com. za 129,99 eur včetně dopravy. Standardní model pak přijde na trh později na jaře tohoto roku.

Limitovaná edice headsetů SteelSeries s motivy hry Cyberpunk 2077
i Zdroj: PCTuning.cz

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition

Předlohou tohoto headsetu byla herní schopnost zobrazit neviditelnou síť v reálném světě. Po vzoru Arctis 1 Wireless je dodáván s 3,4GHz USB-C adaptérem. Flexibilitu připojení doplňuje kabel s 3,5mm jack konektorem vhodným pro připojení k Xbox ovladači nebo jiným zařízením.

SteelSeries Actis 1 Wireless Netrunner Edition se nabízí v limitované edici za 129,99 eur včetně dopravy.

Limitovaná edice headsetů SteelSeries s motivy hry Cyberpunk 2077
i Zdroj: PCTuning.cz

Arasaka, Militech a Kang Tao sady příslušenství pro Arctis Pro

K dvěma exkluzivním headsetům přidává SteelSeries jedinečné sady příslušenství k modelu Arctis Pro. Ty jsou inspirovány třemi hlavními společnostmi v Night City – Arasaka, Militech a Kang Tao. Sada obsahuje čelenku tvořící hlavový most a dva magnetické kryty náušníků, a je kompatibilní s modely Arctis Pro, Arctis Pro + GameDAC a Arctis Pro Wireless.

Cyberunk 2077 Arctis Pro Accessory Packs se prodávají v omezeném množství za 39,99 eur, a to opět prostřednictvím webu steelseries.com.

Limitovaná edice headsetů SteelSeries s motivy hry Cyberpunk 2077
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama