hraci-mohou-nakupem-virtualnich-rousek-podporit-brnenske-zdravotniky
Novinka Hráči mohou nákupem virtuálních roušek podpořit brněnské zdravotníky

Hráči mohou nákupem virtuálních roušek podpořit brněnské zdravotníky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 4. 2020 17:40

České herní studio Bohemia Interactive oznamuje, že pro svou celosvětově oblíbenou online hru Vigor uvolní speciální obsahový balíček „Stay Safe Charity Pack“. Veškerý zisk z jeho prodeje (bez nevyhnutelných nákladů) poputuje na podporu Fakultní nemocnice Brno.

Reklama

Hráči po celém světě se již naučili, jak si poradit s nástrahami virtuální světa hry Vigor. Hrozba celosvětové pandemie se ale nyní přesunula do reálného světa a vývojáři z Bohemia Interactive začali přemýšlet, jak spojit početnou globální hráčskou komunitu a pomoci těm nejodvážnějším, kteří bojují s nebezpečným virem napřímo v první linii – tedy zdravotníkům.

Výsledkem je speciální balíček herního obsahu ke stažení s názvem „Stay Safe Charity Pack“, který je možné zakoupit po omezenou dobu. Výtěžek z jeho prodeje pomůže Fakultní nemocnici Brno. Brněnská nemocnice se nedávno stala obětí kybernetických útoků, které personálu stěžují práci dodnes. I to byl jeden z důvodu, proč právě tato nemocnice byla vybraná pro probíhající charitativní akci.

Hráči mohou nákupem virtuálních roušek podpořit brněnské zdravotníky
i Zdroj: PCTuning.cz

Vybrané peníze poputují personálu, který každý den statečně bojuje za zdraví naších spoluobčanů. Věříme, že herní komunita ukáže svou soudržnost a podaří se nemocnici značně pomoci. Hráči svým způsobem už pomáhají jen tím, že zodpovědně chodí ven jen v nejnutnějších případech a tráví čas doma u svých oblíbených her.

Kromě pocitu důležité pomoci hráči zakoupením balíčku za symbolickou cenu 2 dolarů získají i unikátní roušku, kterou může jejich postava ve hře hrdě nosit.

Odkaz na zakoupení balíčku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama