xiaomi-smartmi-rouska-a-bezdratova-sluchatka-nyni-v-akci-na-cafago
Novinka Xiaomi Smartmi rouška a bezdrátová sluchátka nyní v akci na CAFAGO

Xiaomi Smartmi rouška a bezdrátová sluchátka nyní v akci na CAFAGO

Redakce PCT

Redakce PCT

2. 4. 2020 20:00

Pandemie koronaviru mění způsob, jak žijeme. Podle nařízení vlády bychom měli většinu času trávit doma, a když už musíme vyrazit do obchodu nebo do práce, musí se chránit. Roušky jsou však v téměř všech obchodech vyprodány, proto si je lidé šijí sami. Kvalitní respirátor s filtrem, nebo velmi kvalitní roušku, si však doma snadno nevyrobíte.

Reklama

S řešením přichází Xiaomi, který do nabídky před nedávnem zařadilo Xiaomi Smartmi roušku PM2.5, kterou mají nyní v akci v obchodě Cafago.com. Rouška je vyrobena z příjemného TPU materiálu s paměťovým efektem a nabízena ve třech velikostech - M, L a S (SKLADEM je ovšem pouze ve velikosti M). Jedná se o roušku, která nabízí pokročilejší filtraci prachových částic PM2.5 s filtrem z nanovláken - účinnost filtrování dle výrobce dosahuje 97 procent. Obchod CAFAGO respirační masku prodává za 266 korun.

Kromě roušky e-shop přichází nyní i se slevami na sluchátka Xiaomi ze série Haylou. Konkrétně zlevňuje modely GT1 Pro TWS a GT1 Mini TWS Earphone. Prvně jmenovaná sluchátka přinášejí podporu virtuálních asistentů Siri a Google Asistant, odfiltrování okolních zvuků, podporu DPS a AAC nebo připojení prostřednictvím Bluetooth 5.0.

Xiaomi Smartmi rouška a bezdrátová sluchátka nyní v akci na CAFAGO
i Zdroj: PCTuning.cz

Příjemná je také až 26hodinová výdrž na jedno nabití. Ptáte se, jak je to možné? V každém sluchátku je baterie s kapacitou 43 mAh a součástí produktu je nabíjecí krabička s kapacitou 800 mAh. Když do ní Xiaomi Haylou GT1 Pro vložíte, začnou si automaticky doplňovat energii. Dalším kladem je ovládání sluchátek přes dotykovou plošku. Můžete přes ni pozastavit a spustit přehrávání, přeskakovat mezi skladbami, vyvolat hlasového asistenta či přijmout nebo odmítnout příchozí telefonní hovor.

Xiaomi Smartmi rouška a bezdrátová sluchátka nyní v akci na CAFAGO
i Zdroj: PCTuning.cz

Sluchátka jsou velmi lehká (hmotnost 3,9 gramu) a mají i voděodolnou certifikaci IPX5. Zvuk je dekódován pomocí dvou HD kodeků a AAC doplňuje i bezztrátový AptX. Sluchátka Haylou GT1 Pro TWS jsou dočasně ve slevě za 599 Kč. Běžná cena je přitom 1 100 Kč.

Velmi podobnou výbavu mají i druhá sluchátka ve slevě – GT1 Mini TWS Earphone. Opět podporují dotykové ovládání, Bluetooth 5.0, mají funkci hands-free i deklarovanou odolnost dle standardu IPX5. To v praxi znamená, že se se s nimi můžete pohybovat v dešti nebo padajícím sněhu. Pokud s nimi budete sportovat, nemusíte se obávat ani poškození kapkami potu.

Haylou GT1 Mini TWS Earphone v obchodě CAFAGO zlevnily o 36 procent na 523 (běžně 815 Kč).

Xiaomi Smartmi rouška a bezdrátová sluchátka nyní v akci na CAFAGO
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama