huawei-predstavil-hodinky-watch-gt-2e-zamerene-na-sport
Novinka Huawei představil hodinky Watch GT 2e zaměřené na sport

Huawei představil hodinky Watch GT 2e zaměřené na sport

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 3. 2020 19:15

Společnost Huawei na včerejší tiskové konferenci představila také nové inteligentní hodinky. Watch GT 2e se vyznačují pěkným sportovním designem a přinášejí nepřeberné množství sportovních režimů s bohatými možnostmi monitorování fyzické aktivity.

Reklama

První i druhá generace hodinek Huawei Watch GT je známá svou skvělou výdrží baterie a z tohoto směru nevybočuje ani nový model Watch GT 2e. Svůj podíl na tom má především úsporná čipová sada Kirin A1 společně s baterií o kapacitě 455 mAh. Hodinky s ciferníkem 46 mm při každodenním používání vydrží bez nabíjení nepřetržitě až dva týdny. S inteligentním monitorováním srdečního rytmu, upozorněními na hovory a vědeckým režimem monitorování spánku, pak umožní až 30 minut telefonování přes Bluetooth, 30 minut přehrávání hudby či 90 minut cvičení.

Huawei představil hodinky Watch GT 2e zaměřené na sport
i Zdroj: PCTuning.cz

Watch GT 2e mají 1,39palcový AMOLED displej s širokými pozorovacími úhly a rozlišením 454 × 454 pixelů. Novinka nabízí opět celou řadu tréninkových programů pro různé sporty a dokáže vyhodnotit vaši aktivitu a následně poskytnout tipy pro efektivnější a profesionálnější trénink. Kromě sportovních aktivit hodinky sledují také klidový srdeční rytmus a přidávají tak další stupeň bezpečnosti pro ty, kteří trpí například srdečními vadami.

Sami vám totiž pošlou připomenutí ve chvíli, kdy vaše srdeční frekvence zůstane v klidovém stavu nad 100 bpm nebo nižší než 50 bpm po dobu více než 10 minut. Tyto limity, stejně jako ostatní informace, si můžete přitom snadno přizpůsobit a zkontrolovat v aplikaci Huawei Zdraví. Úplnou novinkou ve výbavě je SpO2 senzor pro monitoring kyslíku v krvi, ale radost udělá i velkorysá 16GB interní paměť, která nabízí dostatek prostoru pro hudební alba.

Chytré hodinky Huawei Watch GT 2e běží na LiteOS a jsou kompatibilní s operačními systémy Android a iOS. Na českém trhu budou dostupné již 13. dubna za sympatickou cenu 4 499 korun.

Huawei představil hodinky Watch GT 2e zaměřené na sport
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama