dead-by-daylight-uz-brzy-zamiri-na-mobilni-zarizeni
Apple Novinka Dead by Daylight už brzy zamíří na mobilní zařízení

Dead by Daylight už brzy zamíří na mobilní zařízení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 3. 2020 21:00

Konzolovka Dead by Daylight si pomalu klestí cestu na displeje smartphonů s Androidem. Hra se již dříve objevila v předregistraci na Google Play, ale dlouho nebylo zřejmé, kdy oficiálně vyjde, nebo jinak - jestli vůbec někdy vyjde. Obavy hráčů nyní snad už definitivně rozptýlilo kanadské studio Behaviour Interactive, které oznámilo, že populární hororovka vychází v dubnu.

Reklama

I na smartphonech Dead by Daylight nabídne asymetrický survival zážitek, ve kterém se jeden hráč ujímá role brutálního zabijáka, zatímco ostatní čtyři jsou přeživší, kteří se zoufale snaží nenechat se chytit, umučit a zabít. V každém střetu je cílem přeživších utéct z bojiště, aniž by je zabiják chytil – a to v prostředí, které se mění s každou další hrou.

Vývojáři se chlubí, že hra pro telefony je plně optimalizována a tak nabídne stejnou hratelnost a herní režimy jako na konzolích a PC. Největších změn tak doznalo ovládání, které bude speciálně upravené pro dotykové displeje smartphonů a tabletů.

Dead by Daylight vychází 16. dubna na platformách Android a iOS. Skvělou zprávou je, že mimo asijské trhy bude hra ke stažení úplně zdarma.

Dead by Daylight už brzy zamíří na mobilní zařízení
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama