vodafone-spousti-novou-digitalni-televizi-zpocatku-nabizi-tri-trify
Internet Novinka Vodafone spouští novou digitální televizi. Zpočátku nabízí tři trify

Vodafone spouští novou digitální televizi. Zpočátku nabízí tři trify

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 3. 2020 13:00 1

Sledování pořadů až 7 dní zpětně, přes 130 kanálů a dostupnost tam, kde je internet s minimální rychlostí alespoň 3 megabity za sekundu. To je Vodafone TV, nový produkt, který vstupuje na český trh. Vysílání je divákům dostupné přes set-top box stejně jako přes aplikaci pro chytré telefony a tablety.

Reklama

Vodafone TV je placená internetová televize, kterou je možné si pořídit se set-top boxem a pak využívat i přes aplikaci pro mobilní zařízení, jako je telefon a tablet. Služba funguje s pevným internetem od Vodafonu, ale i od jiných poskytovatelů. „Pro novou televizi není potřeba nikam chodit, stačí ji jen objednat a vše důležité přijde poštou,“ uvedl Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Od 150 korun měsíčně

Vodafone TV přináší 3 programové balíčky – Klasik (přes 55 TV stanic), Komfort (přes 110 stanic) a Komplet (přes 130 stanic). V kombinované nabídce, tedy při pořízení pevného internetu od Vodafonu, zákazník zaplatí podle balíčku 150, 300 a 600 korun měsíčně včetně pronájmu set-top boxu, který je připravený i na vysoké rozlišení obrazu ve 4K.

Programy zdarma

Navíc od úterý 24. března Vodafone spouští automaticky a zdarma rozšířenou televizní nabídku. Děti se tak mohou těšit na kanály NickToons, Nick Jr., Nickelodeon, Minimax, JimJam, Disney Channel, Duck TV nebo Cartoon Network. Zajímavý program čeká i dospělé, kteří budou s dětmi neplánovaně doma. Televizní nabídku budou mít bohatší i o dokumenty a sportovní programy včetně prémiových kanálů Filmbox. Rozšířená nabídka zdarma bude platit do 14. dubna.

Vodafone spouští novou digitální televizi. Zpočátku nabízí tři trify
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Nahrávání pořadů do cloudu

Televize nabízí sledování už odvysílaných pořadů, a to až 7 dní zpětně. Dále také nahrávání do cloudového úložiště, díky čemuž jsou nahrávky k dispozici na všech dostupných platformách, kapacita je 100 hodin záznamu. Dostupná je i funkce nahrávání všech dílů vybraného pořadu nebo seriálu. Kdo nebude chtít ve vysílání propásnout žádnou filmovou scénu nebo zprávu, může si od televize odskočit a přitom použít funkci play/pause.

Vodafone spouští novou digitální televizi. Zpočátku nabízí tři trify
i Zdroj: PCTuning.cz

Na základě toho, co divák sleduje, dokáže také Vodafone TV sama doporučit tematicky podobný obsah. Kdo bude chtít, najde obsah jak v původním cizojazyčném znění s titulky, tak i s českým dabingem. Televize zároveň myslí na rodiny, a proto obsahuje sekci pro děti – umožňuje nastavení věku dítěte a rodičovského PIN kódu. Děti mohou sledovat vybraný obsah relevantní pro jejich věk a bez zadání rodičovského PIN se nedostanou zpět do plnohodnotné nabídky kanálů.

Další informace a podrobnosti najdete na www.vodafone.cz/televize.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama