k-zlevnene-nokii-7-2-dostanete-zdarma-dve-vstupenky-na-snimek-neni-cas-zemrit
Novinka K zlevněné Nokii 7.2 dostanete zdarma dvě vstupenky na snímek Není čas zemřít

K zlevněné Nokii 7.2 dostanete zdarma dvě vstupenky na snímek Není čas zemřít

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 3. 2020 14:00

V nové bondovce s názvem Není čas zemřít bude agent nula nula sedm poprvé používat smartphone značky Nokia. Výrobce HMD Global proto přichází se zajímavou nabídkou. Stačí zakoupit chytrý telefon Nokia 7.2 v prodejnách řetězce Datart za akční cenu 7 007 korun (běžně se cena pohybuje kolem 8,5 tisíce), vyplnit všechny potřebné údaje na těchto stránkách a získáte dvě vstupenky na nový snímek zcela zdarma.

Reklama

Nokia u nové bondovky nahrazuje dosavadního dodavatele Sony, přičemž v samotném filmu se kromě nového a dosud nepředstaveného chytrého 5G telefonu objeví právě i Nokia 7.2 a také legendární Nokia 3310. Samotný 5G telefon agenta Bonda bude odhalen na tiskové konferenci v Londýně již 19. března.

Závěrem připomeňme, že v Není čas zemřít agent 007 skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Následně se Bond během mise na záchranu uneseného vědce dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií

Premiéru si nový akční film měl odbýt teď v dubnu, ale vše je nakonec jinak. První slavnostní promítání Není čas zemřít se odkládá na listopad a důvod je prostý – koronavirus.

K zlevněné Nokii 7.2 dostanete zdarma dvě vstupenky na snímek Není čas zemřít
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama