unikatni-hra-death-stranding-vyjde-i-pro-pocitace-zname-datum
Novinka Unikátní hra Death Stranding vyjde i pro počítače. Známe datum!

Unikátní hra Death Stranding vyjde i pro počítače. Známe datum!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 3. 2020 12:00

Na podzim loňského roku vývojář Hideo Kojima oznámil, že hra Death Stranding, která patří bezpochyby mezi jeden z nejsledovanějších titulů posledních pár let, vyjde i na počítače. Naznačil, že k tomu dojde během léta. Konkrétnější ovšem už nebyl. Přesné datum vydání jsme se dozvěděli až nyní od vydavatelství 505 Games, které uvedlo, že Death Stranding dorazí na počítače 22. června.

Reklama

I když to tak v jednu chvíli vypadalo, Death Stranding nebude další z řady drahých příběhových her, které si budou moci zahrát pouze majitelé playstationů. Už za několik měsíců hra vyjde i na počítače. Nedočkavci si již nyní mohou titul předobjednat a získat tak celkem, zajímavý bonusový obsah v obchodech Steam i Epic Games Store.

Death Stranding se odehrává v postapokalyptické Americe. Civilizace je na pokraji existence a prezidentka má za úkol vytvořit velkou síť mezi jednotlivými městy a obnovit tak řád v zemi. Hráč coby poslíček Sam Porter Bridges musí přežít v nebezpečném temném světě, kde smrt číhá doslova na každém rohu, aby splnil svoje poslání. Kromě příběhu je hra zajímavá i tím, že se v ní objevují známí hollywoodští herci jako Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, nebo Guillermo del Toro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama