kingston-dc1000m-rychly-nvme-ssd-pro-firemni-datova-centra
Novinka Kingston DC1000M: Rychlý NVMe SSD pro firemní datová centra

Kingston DC1000M: Rychlý NVMe SSD pro firemní datová centra

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 3. 2020 17:00

Společnost Kingston dnes oznámila dostupnost nového U.2 NVMe PCIe SSD DC1000M pro datová centra. Novinka je určena pro širokou škálu firemních aplikací včetně cloud computingu, webhostingu, výpočetně náročných úloh (HPC), virtuálních infrastruktur, umělé inteligence a hlubokého učení.

Reklama

DC1000M je NVMe jednotka, která se kromě velké úložné kapacity může pochlubit také vysokým výkonem. Zákazníci mohou při přechodu z rozhraní SATA/SAS na NVMe využít podobností implementace, získají však mnohem rychlejší zpracování dat a nižší latenci. SSD využívá rozhraní NVMe PCIe Gen 3.0 ×4, které nabízí vysokou propustnost a nízkou latenci na standardizovaných počítačových platformách, rychlost až 540K IOPS při náhodném čtení a propustnost přes 3,0 GB/s. Splňuje také přísné požadavky na kvalitu služeb (QoS), aby zajistil předvídatelnou rychlost provádění náhodných I/O operací a předvídatelnou latenci pro širokou škálu pracovních zátěží serveru.

Disky v běžném konstrukčním provedení U.2 (2,5") lze snadno nainstalovat do nejmodernější generace serverů a diskových polí s PCIe a U.2 konektory. SSD navíc podporuje výměnu za provozu, což odstraňuje dřívější potíže s úložišti dat s rozhraním PCIe. Nabízí také další funkce pro zvýšení spolehlivosti provozu firemních datových center, například zabezpečení dat mezi koncovými body, ochranu proti výpadku napájení (PLP) a dálkové monitorování provozu.

SSD DC1000M jsou dostupné v kapacitách 960 GB, 1,92 TB, 3,84 TB a 7,68 TB a mají omezenou pětiletou záruku a také bezplatnou technickou podporou.

Kingston DC1000M: Rychlý NVMe SSD pro firemní datová centra
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama