septanda-microsoft-na-jare-predstavi-nova-zarizeni-serie-surface
Novinka Šeptanda: Microsoft na jaře představí nová zařízení série Surface

Šeptanda: Microsoft na jaře představí nová zařízení série Surface

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 2. 2020 16:15

Podle dobře informovaného zahraničního zdroje Microsoft představí v první polovině letošního roku nové produkty z řady Surface. Na co se můžeme těšit?

Reklama

Analytik Brad Sams, který v minulosti prokázal, že má velmi spolehlivé informace, přišel nyní s tím, že Microsoft během jara představí nástupce Surface Booku 2. Následovník by měl nabídnout vylepšený hardware i mírně pozměněný design. Těšit se prý můžeme na výbavu, ve které nebudou chybět procesory desáté generace Intel Core, dedikované GPU v podobě modelů série GTX 16XX a v případě jedné varianty dokonce i profesionální karta značky Quadro. Namísto 16 GB RAM bude nově maximem 32 GB operační paměti a jako datové úložiště bude moci posloužit až 1TB SSD.

Dojít má během následujících měsíců také k premiéře tabletu Surface Go 2. Od něj máme očekávat podobný design jako u předchůdce. Základem zařízení se stane procesor Intel Core m3-8100Y. A aby toho nebylo málo, údajně se dočkáme i stanovení data zahájení prodeje na podzim představených sluchátek Surface Earbuds.

Je pravděpodobné, že Microsoft využije vývojářskou konferenci Build a nové produkty odhalí během úvodní keynote, která se uskuteční 19. května.

Šeptanda: Microsoft na jaře představí nová zařízení série Surface
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama