za-tyden-bude-zdarma-ceska-hra-na-hrdiny-kingdom-come-deliverance-nyni-stahujte-carcassonne-a-ticket-to-ride
Novinka Za týden bude zdarma česká hra na hrdiny Kingdom Come Deliverance. Nyní stahujte Carcassonne a Ticket to Ride

Za týden bude zdarma česká hra na hrdiny Kingdom Come Deliverance. Nyní stahujte Carcassonne a Ticket to Ride

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 2. 2020 17:16 1

S příchodem února se obchod Epic Games Store vrátil k populární praxi z minulého roku, tedy k rozdávání dvou her zcela zdarma namísto jediné, čehož jsme byli svědky po celý leden. Stahovat tak můžete tituly Carcassonne a Ticket to Ride. K mání oba budou do příštího čtvrtka, tedy 13. února. Poté je nahradí hry Kingdom Come Deliverance a Aztez.

Reklama

Zatímco aktuálně můžete zdarma získat digitální deskové hry Carcassonne a Ticket to Ride, za týden si pro nás herní obchod od Epicu připraví opravdovou pecku. Bezplatně bude totiž možné stáhnout áčkovou hru Kingdom Come Deliverance od českého studia Warhorse.

Kingdom Come je realistickou hrou na hrdiny zasazenou do Čech roku 1403, kdy Zikmund Lucemburský unesl svého bratra a krále Václava IV. a pokusil se ujmout vlády nad českými zeměmi. Nabízí detailní otevřený svět vymodelovaný s důrazem na historickou věrnost a akurátnost. Hráč se v ní ujímá role syna kováře Jindřicha, který jako jediný přežil nájezd žoldácké armády. Hra byla po několik týdnů po svékm vydání první nejprodávanější na distribuční platformě Steam a dostala se tak i před fenoménální PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Aktuální nabídku, tedy tituly Carcassonne a Ticket to Ride, můžete stahovat odsud. Závěrem podotýkáme, že ke hraní je třeba stáhnout klienta Epic Games Launcher.

Za týden bude zdarma česká hra na hrdiny Kingdom Come Deliverance. Nyní stahujte Carcassonne a Ticket to Ride
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama