strilecka-vigor-vstupuje-do-druhe-sezony-s-aktualizaci-hunters
Novinka Střílečka Vigor vstupuje do druhé sezóny s aktualizací Hunters

Střílečka Vigor vstupuje do druhé sezóny s aktualizací Hunters

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 2. 2020 11:00

České herní studio Bohemia Interactive oznamuje, že shoot’n’loot hra Vigor vstupuje do své druhé sezóny. Update s názvem Hunters přináší do poválečného Norska upravený Battle Pass s rychlejší progresí, nové zbraně a snížení cen v herním obchodě. Tyto novinky ocení obzvlášť hráči, kteří se rádi prohání divočinou ve stylových uniformách.

Reklama

Fanoušci se s příchodem nového updatu mohou těšit na vylepšenou hratelnost. Nově bude daleko více záležet na opatrném postupování a plánováním každého dalšího kroku. Hunteři jsou vládci divočiny, kteří excelují v práci s kuší a rafinovanými nástroji. Jejich umění splynout s prostředím jim dává výhodu při pronásledování cenné kořisti.

S tím souvisí i nové zbraně, které do hry přichází. Konkrétně se jedná o kuši, pušku Mosin-Nagant a nůž pro boj zblízka. Hunteři též dostanou další prvky výbavy pro větší variabilitu hry. Falešný odlesk nebo přenosný detektor signálu jsou nástroje, které jim snadněji a rychleji umožní polapit svou potenciální kořist.

Dále se v novém updatu na základě zkušeností a zpětné vazby od hráčů zapracovalo na registraci zásahů při střelbě a lepším vybalancováním samotné hry. Vylepšení se dočkaly i jednotlivé charaktery, pohyb s kamerou a souboje.

Veškeré novinky v updatu „Hunters“ ukazuje nový trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama