ohebny-samsung-galaxy-z-flip-poprve-nazivo-ve-videu
Novinka Ohebný Samsung Galaxy Z Flip poprvé naživo ve videu

Ohebný Samsung Galaxy Z Flip poprvé naživo ve videu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 2. 2020 17:00

Už dávno není tajemstvím, že Samsung chystá skládací mobil s flexibilním displejem. Jedná se v podstatě kdysi dobře známé véčko, které má displej přes celou vnitřní část. Jak bude připravovaný Galaxy Z Flip vypadat, ukazuje nově video, které na twitteru vyvěsil uživatel Ben Geskin.

Reklama

Po hardwarových specifikacích, které již dříve prozradil leaker Roland Quandt ze serveru WinFuture.de a po unicích různých renderů a konceptů, se můžeme konečně podívat na to, jak telefon funguje v reálu. Ben Geskin se na chvíli dostal k jednomu z předprodukčních vzorků, ukázal ho ze všech stran a několikrát ho i přehnul. Zatímco Geskin nyní na internetu zažívá svých 5 minut slávy, dotyčný, co mu telefon zapůjčil, se už asi příliš neraduje. Video totiž ukazuje sériové číslo přístroje a pro Samsung tak nepředstavuje žádný problém zjistit, komu ho zapůjčil. Žaloba je určitě již na cestě.

Z dřívějších zpráv víme, že Galaxy Z Flip na rozdíl od předchůdce Galaxy Fold bude levnější. Zprávy hovoří o částce kolem 20 tisíc korun, zatímco Fold přišel na trh s obří cenovkou 54 tisíc korun. V ohebném véčku má být použit čipset Qualcomm Snapdragon 855 z loňského roku, který však bez problémů utáhne i dnešní nejnáročnější hry. K dispozici bude i 10Mpx selfie kamerka, umístěná v 6,7palcovém skládacím displeji, a na zadní straně hlavní duální fotoaparát.

Vše podstatné se dozvíme 11. února, kdy se v americkém San Franciscu uskuteční akce Unpacked.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama