zname-datum-vydani-strategie-company-of-heroes-pro-tablety-ipad
Apple Novinka Známe datum vydání strategie Company of Heroes pro tablety iPad

Známe datum vydání strategie Company of Heroes pro tablety iPad

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 2. 2020 13:00

Strategie Company of Heroes nabrala před koncem roku zpoždění, protože studio nestihlo vše pořádně vyladit. Nyní se ale zdá, že už je vše v pořádku a tak vývojáři oznámili nový termín vydání. V App Store se hra objeví 13. února.

Reklama

Děj Company of Heroes začíná invazí do Normandie a provede vás nejpodstatnějšími bitvami a událostmi Druhé světové války. Díky realistické fyzice zničíte v bojišti i to, o čem jste si mysleli, že zničit nepůjde. V pěkném vizuálním kabátku na vás bude čekat nevšední zážitek, ve kterém na vlastní kůži okusíte odvahu a statečnost hrdinů, kteří ovlivnili celou generaci.

Konverzi populární strategie Company of Heroes z roku 2006 na iPady dostalo na starosti studio Feral Interactive, které už takto na tablety Applu převedlo strategii Rome: Total War.

Pro úspěšnou instalaci Company of Heroes budete potřebovat 6 GB volné paměti a zároveň je vývojáři vyžadován také operační systém iOS 13.1 a novější. Za hru zaplatíte 14,99 eur, tedy zhruba 380 korun. Verze pro mobilní telefony iPhone v plánu není.

Podporované iPady:

iPad mini (páté generace)
iPad Air (třetí generace)
iPad (páté a novější generace)
iPad Pro (všechny tři generace)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama