benq-predstavi-komplexni-zobrazovaci-reseni-na-veletrhu-ise-2020
Novinka BenQ představí komplexní zobrazovací řešení na veletrhu ISE 2020

BenQ představí komplexní zobrazovací řešení na veletrhu ISE 2020

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 1. 2020 11:00

Společnost BenQ upozorňuje na odhalení nových produktů určených do vzdělávacího, profesionálního audio a video a maloobchodního segmentu v rámci veletrhu ISE 2020. K vidění tak bude například DuoBoard, nový interaktivní panel IFP podporující dva odlišné operační systémy pro práci s více zařízeními v jednu chvíli, který nabízí funkce tabule či videokonference a je tak all-in-one řešením vhodným pro rozšíření pracovního prostoru pomocí připojení senzorů.

Reklama

BenQ v Amsterdamu představí také CS řadu s vlastním integrovaným softwarem, který usnadní spolupráci firemním zákazníkům a umožní plynulé přepínání mezi aplikacemi. Zájemci se budou moci také seznámit s nejnovějším vylepšením bezdrátové prezentace v podobě InstaShow WDC20C, které disponuje USB-C připojením. Toto zařízení má výrazně zjednodušovat spojení mezi přijímačem a vlastním zařízením včetně chytrých telefonů s volně dostupnou aplikací BenQ InstaShare. Poslední verze umožňuje zrcadlení rozdělené obrazovky až na 4 displeje a jejich ovládání přes vlastní zabezpečenou síť.

BenQ představí komplexní zobrazovací řešení na veletrhu ISE 2020
i Zdroj: PCTuning.cz

BenQ představí komplexní zobrazovací řešení na veletrhu ISE 2020
i Zdroj: PCTuning.cz

Jakožto výrobce světově prvního velkoformátového panelu s certifikací Pantone, představí BenQ i další přírůstky do této ucelené řady. Konkrétně by se mělo jednat o modely BH3801D a BH2401T, což jsou 38palcové, resp. 24palcové obrazovky s dotykovou funkcí.

Veletrh ISE 2020 od 11. do 14. února 2020 v Amsterdamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama