tydenni-prehled-recenzi-a-megatestu
Novinka Týdenní přehled recenzí a megatestů

Týdenní přehled recenzí a megatestů

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

10. 12. 2005 00:00 2

Nezadržitelně se blíží svátky mnou ze všech nejoblíbenější. Za pár dnů jsou tu Vánoce a rodičům vyvstávají vrásky na čele, co si jejich holátko bude pod stromeček přát. V dnešním přehledu se podíváme především na recenze, které by měly pomoci při nakupování dárků.

Reklama

 

Server Xbitlabs si vzal na paškál grafické karty. Testoval je ve třech kategoriích (High end, Mainstream a Low end) na sedmi nejtestovanějších hrách dneška.

Stejně tak jako je škola základ života, tak motherboard je základ počítače. Na serveru Xbitlab naleznete recenzi kvalitní desky od společnosti Gigabyte.

Nemáte zájem investovat své těžce vydělané peníze do nejnovějších grafických karet? Server Guru3d postavil proti sobě dva zástupce od firmy ATI a pořádně je prověřil. Konkrétně se jedná o Radeon X800 GT a GTO 256MB.

Server Digit-life se rozhodl ukázat hrubou sílu grafické karty ASUS Extreme Dual N7800GT 512MB. Na stránce naleznete i "adrenalinové" video, které Vás blíže s kartou seznámí.

Vybrat si z nepřeberného množství grafických karet není žádná jednoduchá záležitost. Tomshardware se zaměřil jen na ty on společnosti nVidia a v megatestu se pokusil definovat jednotlivé klady a zápory karet.

Na Tomshardware se dozvíte, co chystá Intel do budoucna a s jakým výrobním procesem koketuje?

Základová deska Gigabyte GV-K8N51PVMT se stala obětí serveru pcstats. Jaké má možnosti přetaktování a jak si vede v testech se dozvíte právě tam.

Hardwaresecrets si pro své čtenáře připravilo návod na propojení počítače s domácím kinem. Díky přiložené fotodokumentaci nemusíte ovládat angličtinu na vrcholové úrovni.

Zdá se Vám čtvrtá řada Pentií něčím přelomová? Pak můžete na serveru Hardwaresecrets doladit své případné neznalosti. Obsahuje tabulkový výpis opravdu všech procesorů (vím to, kontroloval jsem to:)

Na závěr se musím ještě vrátit k novému xBoxu 360. Bit-tech při příležitosti uvedení této konzole v Anglii vydal vlastní recenzi, kde se věnuje jednotlivým komponentám a také i některým hrám.

Doplněno:

Francouzský server Pcinpact rozebral dopodrobna procesorové chladiče pro všechny sockety na trhu (znalost francouzštiny není nutností).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama