huawei-posila-do-prodeje-hodinky-watch-gt-2-v-provedeni-pro-damy
Novinka Huawei posílá do prodeje hodinky Watch GT 2 v provedení pro dámy

Huawei posílá do prodeje hodinky Watch GT 2 v provedení pro dámy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 1. 2020 11:30

Huawei chce svou nositelnou elektronikou zaujmout i něžné pohlaví, a tak představil novou dámskou verzi svých chytrých hodinek Watch GT 2. Ty mají nový dámský design, ale technicky se na nich nic nemění.

Reklama

Nadále tak hodinky mají 1,2palcový AMOLED displej s rozlišením 390 × 390 pixelů a jemností 326 ppi. Ciferník charakterizuje údaj 42 mm, ale díky skleněnému povrchu obrazovky hodinky působí širším dojmem, než ve skutečnosti jsou.

Novinka nabízí opět celou řadu tréninkových programů a dokáže vyhodnotit vaši aktivitu a následně poskytnout tipy pro efektivnější a profesionálnější trénink. Kromě sportovních aktivit hodinky sledují také klidový srdeční rytmus a přidávají tak další stupeň bezpečnosti pro uživatele, kteří trpí například srdečními vadami. Sami vám totiž pošlou připomenutí ve chvíli, kdy vaše srdeční frekvence zůstane v klidovém stavu nad 100 bpm nebo nižší než 50 bpm po dobu více než 10 minut. Tyto limity, stejně jako ostatní informace, si můžete přizpůsobit a zkontrolovat v aplikaci Huawei Zdraví.

Huawei posílá do prodeje hodinky Watch GT 2 v provedení pro dámy
i Zdroj: PCTuning.cz

Tak jako ostatní modely z této řady se i Huawei Watch GT 2 v dámské verzi pyšní skvělou výdrží baterie a na jedno nabití zvládnou až týden. Zákazníky určitě potěší také uživatelské prostředí v českém jazyce a 4 GB vnitřní pamětí, kam si mohou ukládat hudbu a následně si ji pomocí rozhraní bluetooth pohodlně pustit do sluchátek.

Huawei Watch GT 2 v provedení pro ženy jsou dostupné v barvách Gravel Beige nebo Rose Gold s ocelovým řemínkem Milanese. Doporučená cena modelu Gravel Beige je 5 999 Kč, u verze Rose Gold je cena stanovena na 6 999 Kč.

Huawei posílá do prodeje hodinky Watch GT 2 v provedení pro dámy
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama