letosni-top-modely-samsungu-se-maji-jmenovat-galaxy-s20-s20-a-s20-ultra
Novinka Letošní top modely Samsungu se mají jmenovat Galaxy S20, S20+ a S20 Ultra

Letošní top modely Samsungu se mají jmenovat Galaxy S20, S20+ a S20 Ultra

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 1. 2020 16:00

Známý „únikář“ Ice universe, který v posledních letech dopředu odhalil snad každý trochu zajímavý smartphone, na svém twitterovém účtu uvedl, že nová vlajková řada Samsungu se bude nazývat Galaxy S20, nikoli S11, jak se předpokládalo. Výrobce chce srovnat názvy svých top modelů s čerstvě započatým rokem, což by mu mohlo přinést vyšší prodeje.

Reklama

Chystané samsungy řady Galaxy S20 budou tři. Základem podle Ice universe bude nástupce modelu S10e s označením Galaxy S20 a 6,2palcovým displejem. Dále bychom se měli setkat s Galaxy S20+, který by měl mít větší 6,7palcovou obrazovku. Vrcholem nabídky pak bude model s přídomkem Ultra, tedy S20 Ultra. Ten má dostat displej úhlopříčky 6,9 palce. Pokud se tyto informace potvrdí, letošní vlajkové lodi společnosti Samsung nebudou patřit mezi nejmenší telefony na trhu.

Letošní top modely Samsungu se mají jmenovat Galaxy S20, S20+ a S20 Ultra
i Zdroj: PCTuning.cz

Nová řada Galaxy S20 má přinést fantastický fotoaparát. Hlavní snímač má mít rozlišení 108 megapixelů a pořizovat běžně 12megapixelové snímky, které vzniknou spojením devíti fotografií v jednu. Smartphony nabídnou také 48megapixelový teleobjektiv, což bude znamenat vysokou kvalitu při přiblížení scény. Mimo to se očekává, že řada Galaxy S20 bude pořizovat vůbec nejlepší snímky za zhoršených světelných podmínek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama