saitek-predstavil-svou-vizi-hracske-klavesnice
Novinka Saitek představil svou vizi hráčské klávesnice

Saitek představil svou vizi hráčské klávesnice

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

9. 12. 2005 00:00 6

Požitek z her už dávno nezávisí pouze na kvalitě obrazu nebo zvuku. Lidé jsou zhýčkaní, a tak je nějaké hraní na klávesnici dávno plně neuspokojuje. Ti méně nároční si pořídí nějaký volant nebo gamepad. Náročnější hráči zaměření na FPS hry sáhnou třeba po Belkin Nostromo. Belkinu chce vypálit rybník Saitek se svým řešením.

Reklama
Saitek představil svou vizi hráčské klávesnice
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Jako obvykle je zařízení koncipováno pro praváky, levák si zkrátka toto zařízení moc neužije. Na Saitek Pro Gamer Command Unit se nachází celkem 21 tlačítek. Jestli se to jeví jako málo, nezoufejte. Pomocí klávesy SHIFT lze přepínat na alternativní funkce kláves. Ty jsou vyvedeny ve stříbrné barvě, která ladí s černým základem "klávesnice". Tlačítka jsou navíc podsvětlena modrou barvou. Při hraní ve tmě to asi nepomáhá, jelikož si stíníte tlačítka rukou, ale pro změnu to vypadá stylově. Zajímavostí je tlačítko mode vlevo nahoře. To slouží pro přepínání mezi režimy FPS a RTS. Zařízení lze připojit 1,8 metru dlouhým USB kabelem.

Je jen škoda, že zařízení podobného rázu se moc nevyrábí. I u progamingové komunity i nadále bude vítězit klasická klávesnice. Pokud ale máte klávesnici Saitek Eclipse a přebytečných 40 liber, neváhejte.

Podle trustedreviews

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama