realme-pracuje-na-chytrem-naramku-i-powerbance
Novinka Realme pracuje na chytrém náramku i powerbance

Realme pracuje na chytrém náramku i powerbance

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 12. 2019 11:00

Značka Realme, která teprve nedávno vstoupila i na český trh, pracuje na powerbance s podporou rychlého nabíjení VOOC a také na svém prvním chytrém fitness náramku. Prozradil to sám CEO společnosti, Madhav Sheth, v jeho pravidelném pořadu #AskMadhav na YouTube.

Reklama

Chytrý náramek se do prodeje dostane ještě během první poloviny následujícího roku. Více podrobností o něm už ale nevíme. Souběžně však Realme vyvíjí i svůj první záložní zdroj energie (powerbanku) s podporou superrychlého dobíjení VOOC. V jeho konkrétním případě už ale nebylo prozrazeno vůbec nic: neznáme zamýšlenou kapacitu ani další podrobnosti.

Pořad #AskMadhav ale přeci jenom přinesl ještě jednu zajímavou věc, a to termíny, kdy jednotlivé smartphony značky Realme budou updatovány na nový Android 10. Realme X2 Pro by měl aktualizaci obdržet v březnu příštího roku, zatímco hůře vybavený Realme 5 Pro již v únoru. To je trochu zvláštní, ale výrobce tím možná něco sleduje. Realme 5, které se na našem trhu již také prodává, obdrží update až v květnu.

Realme pracuje na chytrém náramku i powerbance
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama