world-of-tanks-blitz-se-chysta-na-oslavy
Novinka World of Tanks Blitz se chystá na oslavy

World of Tanks Blitz se chystá na oslavy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 12. 2019 11:00

S blížícíme se svátky dostává World of Tanks Blitz své hráče do nálady návštěvou slavnostní dílny Chris Dev, která má pro každého něco. Muž v pozadí této akce vytvořil výzvu v 15 etapách, ve které se nachází hora velkých odměn, včetně velké ceny: Tier X VK 90.01 (P) a speciální kamufláže právě pro toto monstrum.

Reklama

Na cestě k tomuto německému těžkému tanku se hráči potkají s Pz. V / IV, německým středním tankem a speciální herní měnou, kterou lze použít k otřesení tajuplnou sněhovou koulí a získat tak hezké odměny. Kromě toho mohou hráči každý den chytit tři různé truhly od Chrise, které jsou plné až po okraj s výběrem dobrot včetně Premium, Credits, Camos a mnoha dalších.

Tankisté mohou maximalizovat svůj slavnostní výnos hraním her v internetovém prohlížeči, které vyvinul sám Chris: vaším úkolem je najít cestu ven z osmibitového labyrintu, sbírat truhly a další cenné předměty ve hře a projít úspěšně všechny výzvy, abyste získali speciálního avatara.

Zatímco patnáctiúrovňová výzva je pro ty, kteří mají vozidla třídy V nebo vyšší, každý hráč dostane na svátky něco zvláštního. Každý hráč, který se přihlásí mezi 23. prosincem 2019 a 12. lednem 2020, dostane BT-SV, lesklý sovětský lehký tank Tier III, slot pro garáže, který jej pojme, jedinečný novoroční camo a v neposlední řadě i 200 020 kreditů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama