podivejte-se-nove-video-ukazuje-minecraft-s-ray-tracingem
Novinka Podívejte se: Nové video ukazuje Minecraft s ray tracingem

Podívejte se: Nové video ukazuje Minecraft s ray tracingem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 12. 2019 14:10 3

Minecraft je se 176 miliony prodaných kopií nejprodávanější počítačovou hrou na světě. Jeho verze pro Windows 10 dostane brzy podporu ray tracingu. Jak bude vylepšený kostičkovaný svět vypadat, ukazuje nové video, které mělo světovou premiéru během přednášky na GTC.

Reklama

V listopadu pozvala společnost Nvidia některé z nejlepších minecrafterů, aby si hru s podporou RTX vyzkoušeli a zároveň se, pokud možno, pokusili vytvořit i některá výjimečná díla. 

Nvidia ve spolupráci s Microsoft Studios a vývojáři ze studia Mojang do hry přidá formu ray tracingu známou jako path tracing prostřednictvím updatu určeného verzi hry pro Windows 10. S podporou ray tracingu uvidí minecrafteři zásadní zlepšení vizuální stránky jimi vytvořených světů. Prozatím ale nevíme, kdy aktualizace dorazí. V každém případě se tak má stát někdy během příštího roku.

GPU Technology Conference (GTC) sdružuje přední světové experty a společnosti v oblasti her a počítačové grafiky. Mezi hlavní témata patří využití GPU pro výzkum, průmyslové účely i v dalších odvětvích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama