tip-na-vanocni-darek-sluchatka-huawei-freebuds-3-s-inteligentnim-odhlucnenim
Novinka Tip na vánoční dárek: Sluchátka Huawei Freebuds 3 s inteligentním odhlučněním

Tip na vánoční dárek: Sluchátka Huawei Freebuds 3 s inteligentním odhlučněním

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 12. 2019 10:30

Vánoce už jsou skoro za dveřmi a to znamená, že s nákupem dárků už bychom měli pomalu končit. Pokud však s jejich výběrem stále tápete, možná vám padnou do oka nová sluchátka Freebuds 3 od společnosti Huawei. Ty zaujmou vynikající regulací okolního hluku, dlouhou výdrží nebo podporou nového standardu Bluetooth 5.1.

Reklama

Sluchátka Freebuds 3 navazují na přechozím generaci, mají podobný design a na první pohled se tedy velmi podobají známějším AirPods od Applu. Jejich mozkem je Kirin A1, což je vůbec první čip, který byl speciálně navržen pro nositelné audio zařízení. Ve spojení s novým algoritmem výběru bluetooth signálu dokáže čipset dynamicky identifikovat dostupná frekvenční pásma a přepnout na volný kanál – pro uživatele to znamená stabilní připojení za všech podmínek. Dodejme, že sluchátka podporují standardy Bluetooth 5.1 a BLE 5.1.

Huawei FreeBuds 3 jsou první TWS (True Wireless Stereo) otevřená sluchátka, která podporují nejen redukci šumu při hovoru, ale zároveň i aktivní potlačení hluku v reálném čase. Mezi velké výhody patří i to, že sluchátka umí zachytit vibrace z kostí a tak vyhodnotit, co jsou okolní zvuky a co váš hlas. Zapnout nebo vypnout funkci ANC (Active Noise-Cancelling) lze snadno dvojitým ťuknutím na levé sluchátko.

Sluchátka vám dorazí v zaobleném pouzdře, které je vybaveno funkcí bezdrátového nabíjení. FreeBuds 3 lze nabíjet bezdrátovými nabíječkami i smartphony podporujícími reverzní bezdrátové nabíjení. Výrobce uvádí výdrž až čtyři hodiny na jedno nabití a dokonce až dvacet hodin, pokud se sluchátka používají spolu s nabíjecím pouzdrem.

Huawei Freebuds 3 jsou na výběr v bílém a černém barevném provedení. Doporučená cena je stanovena na 4 799 Kč.

Tip na vánoční dárek: Sluchátka Huawei Freebuds 3 s inteligentním odhlučněním
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama