transcend-msata-ssd-msa452t-na-bazi-96vrstvych-cipu-3d-nand
Novinka Transcend mSATA SSD MSA452T na bázi 96vrstvých čipů 3D NAND

Transcend mSATA SSD MSA452T na bázi 96vrstvých čipů 3D NAND

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 12. 2019 10:00

Firma Transcend uvádí na trh nový průmyslový solid-state disk, který je postaven na 96vrstých čipech 3D NAND a díky kompaktnímu formátu najde využití v ultraboocích, noteboocích nebo tenkých serverech.

Reklama

SSD MSA452T je vybaven pamětí DRAM o kapacitě do 4 GB, což výrazně ovlivňuje rychlost přenosu dat. Rychlost sekvenčního čtení a zápisu dosahuje 560 MB/s, resp. 520 MB/s. Disk se vyznačuje odolností 3000 cyklů P/E, díky čemu najde využití v průmyslovém odvětví.

Nosič od firmy Transcend má vestavěnou korekci chyb (ECC) a pokročilou ochranu proti opotřebení (Advanced Global Wear Leveling). Využívá také technologie S.M.A.R.T., Block Management a Advanced Garbage Collection. Mimo výše uvedeného byla na žádost uživatelů do tohoto modelu aktivována i podpora DevSleep. Díky této funkci je SSD v případě nečinnosti uveden do stavu „spánku“, což snižuje spotřebu energie.

SSD s rozhraním SATA 6.0 Gb/s bude možné zakoupit na objednávku v kapacitách od 64 GB do 1 TB. Na produkt se vztahuje tříletá záruka od výrobce. 

Transcend mSATA SSD MSA452T na bázi 96vrstvých čipů 3D NAND
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama