bose-soundlink-mini-ii-se-vraci-ve-specialni-edici
Novinka Bose SoundLink Mini II se vrací ve speciální edici

Bose SoundLink Mini II se vrací ve speciální edici

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 12. 2019 09:30

Když z trhu zmizel legendární reproduktor Bose SoundLink Mini II ve tvaru malé cihličky, mnoho uživatelů litovalo, že si ho nestihlo pořídit. Nyní se vrací v limitované sérii SoundLink Mini II Special Edition. Oproti původnímu provedení je vyveden v nových odstínech černé a stříbrné barvy, používá konektor USB-C a jeho baterie má vyšší kapacitu.

Reklama

První generace SoundLink Mini byla uvedena na světový trh v říjnu roku 2013. Jeho velmi slušné zvukové vlastnosti a především nezaměnitelný design se stal mezi příznivci přenosných reproduktorů ikonou. Během následujících let se stal se nejprodávanějším Bluetooth reproduktorem na světě. Jen v České republice si ho koupilo více než 30 000 zákazníků.

V říjnu roku 2017 bylo oznámeno ukončení jeho výroby a mnoho zájemců, kteří plánovali jeho pořízení, litovalo. Teď se legenda vrací. Na trh přichází SoundLink Mini II Special Edition. Od svého původního vzoru se liší novými odstíny černé a stříbrné barvy, je vybaven moderním dobíjecím konektorem USB-C a jeho vestavěná baterie má navýšenou kapacitu o 20 %. Díky tomu vydrží na jedno nabití hlasitě hrát až 12 hodin. Tato speciální edice není vybavena nabíjecí zíkladnou, dobíjení tedy probíhá výhradně zmíněným konektorem.

SoundLink Mini II Special Edition je od poloviny prosince k dostání v upravené černé a stříbrné barvě za doporučenou cenu 4 190 Kč.

Bose SoundLink Mini II se vrací ve speciální edici
i Zdroj: PCTuning.cz
Bose SoundLink Mini II se vrací ve speciální edici
i Zdroj: PCTuning.cz

   

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama