netgear-predstavuje-novou-radu-100gb-prepinacu-s-podporou-avoip
Novinka NETGEAR představuje novou řadu 100Gb přepínačů s podporou AVoIP

NETGEAR představuje novou řadu 100Gb přepínačů s podporou AVoIP

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 12. 2019 09:00

Společnost NETGEAR přichází na trh s novou řadou 100Gb přepínačů. Novinky jsou určeny především pro firemní zákazníky hledající snadné a cenově efektivní řešení v oblasti kvalitního HD streamování audiovisuálního obsahu skrze IP.

Reklama

Řada M4500 je tvořena dvojicí výkonných přepínačů, přednastavených pro potřeby AVoIP s možností připojení několika stovek koncových AV zařízení současně. Zatímco model M4500-48XF8C je vybaven čtyřiceti osmi 10Gb SFP28 porty a osmi 100Gb porty pro uplink, model M4500-32C obsahuje třicet dva 100Gb QSFP28 portů a je tak ideální zejména pro agregaci okrajových přepínačů umožňující kompletní nastavení rozsáhlých projektů (až 320x320 SDVoE zařízení) v rámci jediné IT architektury. Součástí obou přepínačů je i gigabitový ethernetový port sloužící pro správu zařízení.

Přepínače M4500 podporují širokou řadu pokročilých funkcí ve vrstvě L3, jako je statistické a dynamické routování s VRRPv2, OSPFv3, BGP4, VRF-Lite, PBR, VxLAN, PIM-SM a IP Multinetting/CIDR. Snadnou instalaci Pro AV ve vrstvě L2 umožňuje nová technologie IGMP Plus. Uživatel tak nemusí používat komplikovanější PIM routování ve vrstvě L3. Ochranu před selháním pak zajišťuje pokročilé IPv4/IPv6 zahrnující detekci škodlivého kódu, DHCP Snooping, IP Source Guard a Control Plane Policing.

NETGEAR představuje novou řadu 100Gb přepínačů s podporou AVoIP
i Zdroj: PCTuning.cz

Doživotní záruka

Na přepínače řady M4500 se vztahuje kombinace doživotní hardwarové záruky a NBD výměny, která jejich prvním majitelům umožňuje poškozené zařízení nejen kdykoli reklamovat, ale zároveň si bezplatně zažádat o jeho výměnu během následujícího pracovního dne. Kompletní zákaznickou podporu těchto produktů doplňuje i doživotní online technická podpora poskytovaná v nepřetržitém režimu 24/7.

Doporučená koncová cena M4500 se pohybuje na úrovni 420 tisíc korun včetně daně. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama