chytre-powerbanky-hummer-nabiji-mobil-notebook-a-nastartuji-motor
Novinka Chytré powerbanky Hummer nabijí mobil, notebook a nastartují motor

Chytré powerbanky Hummer nabijí mobil, notebook a nastartují motor

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 12. 2019 15:00 16

V České republice se začaly prodávat profesionální powerbanky značky Hummer. Kromě klasických funkcí nabíjení mobilních zařízení přes USB konektor si poradí i se startováním motorů osobních i nákladních aut.

Reklama

Legendární výrobce terénních vozů Hummer vyslal do světa řadu profesionálních externích zdrojů, s jejichž pomocí se dají nabíjet mobilní zařízení i nastartovat vozidlo s vybitým akumulátorem. Nejmenší z řady zdrojů Hummer H3 má přitom pouhých 210 gramů. Přesto zvládne nastartovat benzínový motor s objemem až 3,5 litru, nebo naftový s objemem do 2,0 litrů. Největší wepobanka Hummer H24 si pak poradí i s motory nákladních vozů s objemem nad 7 litrů a elektrickou soustavou s napětím 24 voltů.

Kapacita zdrojů začíná u nejmenšího typu H3 na 6 000 mAh a u největšího H24 je na hodnotě 23 000 mAh. Celkem je v nabídce pět variant. Startovací kabely ke každé powerbance vyrobené ze 100% nehořlavého materiálu jsou vybaveny speciálními senzory zabraňujícími jiskření, (při rozevření svorek se přeruší přívod elektrického proudu) přepětí, přepólování i přehřátí. Samotné vodiče jsou vyrobeny z 1200 vláken a mají tedy vysokou proudovou zatížitelnost, která umožňuje až 5 sekundový interval pro startování.

Chytré powerbanky Hummer nabijí mobil, notebook a nastartují motor
i Zdroj: PCTuning.cz

Všechny powerbanky Hummer jsou vybaveny i výkonnou LED svítilnou s několika režimy svícení. Model H24 pak navíc i adaptérem s autozásuvkou, do které lze zapojit všechny spotřebiče určené k provozu v autě, jako autolednice, vysavače nebo autotelevize.

Powerbanky Hummer jsou v České republice k dostání v cenovém rozmezí od 2 199 do 5 999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama