skladaci-samsung-galaxy-fold-k-nam-dorazi-v-polovine-prosince
Novinka Skládací Samsung Galaxy Fold k nám dorazí v polovině prosince

Skládací Samsung Galaxy Fold k nám dorazí v polovině prosince

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 11. 2019 21:30

Společnost Samsung potvrdila, že na českém trhu již brzy spustí předobjednávky na svůj první skládací telefon Galaxy Fold. Oficiálně se tak stane v úterý 2. prosince a následný prodej u nás bude spuštěn 13. prosince, výrobce tedy zájemcům telefon stihne dodat ještě před Vánoci. Podrobnější informace si výrobce nechává prozatím pro sebe, a tudíž ještě neznáme doporučenou cenu, za jakou se telefon bude prodávat. Dodejme, že v každém případě půjde o oficiální českou distribuci.

Reklama

Pokud jste v posledních dnech hledali v tuzemských srovnávačích cen, hledajíc, jestli je u nás Galaxy Fold již dostupný, možná jste si všimli, že některé obchody u nás telefon už nabízejí a dokonce ho fyzicky mají skladem. Musíme vás však upozornit, že se jedná o distribuci z Evropské unie, což ostatně potvrdil i samotný Samsung. Tyto telefony tak nebyly testovány ve spolupráci s operátory působícími na českém trhu, a nemusí být tedy softwarově přizpůsobeny a upraveny pro užívání na českém trhu. Zejména nemusí kromě jiného korektně fungovat služby VoLTE a VoWiFi.

Kromě toho k výrobkům, které nepocházejí z její distribuce, společnost Samsung také neposkytuje žádné nadstandardní servisní služby, jako je prémiový servis Moje Galaxy. Nelze tak využít služeb, jako je například vyzvednutí poškozeného telefonu zdarma u zákazníka a zapůjčení náhradního telefonu po dobu opravy, prioritní servis – možnost opravy mobilního telefonu do jedné hodiny, speciální telefonická podpora na infolince Moje Galaxy a další.

Skládací Samsung Galaxy Fold k nám dorazí v polovině prosince
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama